R5 7500F işlemciye ekran kartı önerisi

Genel olarak yeteceğini düşünüyorum hocam, kart geldiğinde denersiniz res falan atarsa sistem yetmiyor demektir.

Garanti olsun baş ağrımasın derseniz önerim direk aşağıda ki modeli alabilirsiniz gayet F/P ikinci sistemimde 700W versiyonu takılı.

https://www.akakce.com/power-supply...-hp1-j800gd-f12s-800-w-fiyati,1093205688.html

Msin bu modelı bir yakınımda var 2.el alabilirim kronik bir problemi vs var mıdır https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a750bn-gen5-750-w-fiyati,581496923.html
 
Msin bu modelı bir yakınımda var 2.el alabilirim kronik bir problemi vs var mıdır https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a750bn-gen5-750-w-fiyati,581496923.html

Kronik bir sorunu yok hocam fena olmayan bir model. Mühim olan arkadaşınızın nasıl kullandığı temiz ve güvenilir biriyse sorun olmayacaktır. Verimliliği vesaire attığım model kadar iyi değil attığım modele b tier dersem MSI'a C tier derim mesela. Lakin sorunsuz kullanabilirsiniz garantisi devam etmiyorsa bence almayın,onun dışında kesinlikle tercih edilebilir ve güzel attığınız power bir sorunu yok.
 
Kronik bir sorunu yok hocam fena olmayan bir model. Mühim olan arkadaşınızın nasıl kullandığı temiz ve güvenilir biriyse sorun olmayacaktır. Verimliliği vesaire attığım model kadar iyi değil attığım modele b tier dersem MSI'a C tier derim mesela. Lakin sorunsuz kullanabilirsiniz garantisi devam etmiyorsa bence almayın, onun dışında kesinlikle tercih edilebilir ve güzel attığınız Power bir sorunu yok.

Sağ olun hocam High Power'ı ılk defa duydugum ıcın tereddette kaldım.
 
Açılmış High Power konularına bakabilirsiniz. Dediğim gibi ben iki sistem sahibiyim ikisinde de High Power kullanıyorum. Her sabah saat 8-10 arası elektrikler gidiyor mahallede 2 aydır. Benim için her geçen gün güvenilirliği artıyor :D.

Teşekkür ederim hocam sağ olun onu alırım o halde.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı