BIOSTAR B650MP-E Pro anakart için Bluetooth kartı önerisi

  • Konuyu başlatan Kays26
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 70
Anakart üzerinde Wi-Fi kartı için M.2 slotu (e key) varsa Bluetooth özelliği olan bir Wi-Fi kartı takarak Bluetooth özelliği kazandırabilirsin.

Sadece SSD takılabilen M.2 slotlarından varsa SSD slotunu Wi-Fi için gerekli olan e key slota dönüştüren adaptör kullanman gerekir.
 
Bu kart iyidir. Alınabilir.

Dün bakma şansım olmamıştı. Anakartına baktım, M.2 Wi-Fi slotu (e key) var görünüyor. Yine de anakart üzerinde gözle kontrol ederek doğrula. Farklı revizyonlarda Wi-Fi slotu olmayabilir.

Kartı aldıktan sonra iki adet anten alman lazım. Anten bağlamadan çekmez bu kartlar. Anten için direnc.net'e göz atabilirsin.

Alternatif olarak sarı siteden laptop çıkması kart da alabilirsin. anakartı yandığı, ekranı kırıldığı için vs. hurdaya giden laptoplardan çıkarıp satıyorlar. Param güvende ile alırsan sorun olmayacaktır. Fiyatları sıfır karta göre çok uygundur. Wi-Fi kartı kolay kolay bozulan arıza yapan bir parça değil. Bu nedenle ikinci eli alınabilir.

Sanırım Wi-Fi antenleri anakartla birlikte veriliyormuş. Web yakalama_10-11-2025_20216_www.biostar.com.tw.jpeg
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı