Laptoplarda Wi-Fi kart yükseltmek

ygzoguzhan

Decapat
Katılım
9 Temmuz 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Elimde Lenovo IdeaPad Slim 3 14IRH10 modeli var. İşlemcisi i5 13420H.
Lenovo sayfasında Wi-Fi modulu hakkında şu yazıyor;

Connectivity.
Network.
WLAN + bluetooth**[1]
  • Wi-fi® 6, 802.11AX 2x2 wi-fi® + bluetooth® 5.2, M.2 Card[2]
  • Wi-fi® 7, 802.11be 2x2 wi-fi® + bluetooth® 5.4, M.2 Card[3]
Wwan.
No Support.
Ethernet.
No onboard Ethernet.

Notes:
  • 1. bluetooth® may Opera'te at a lower version than hardware design depending on the factors such as operating System, driver, ETC.
  • 2. wi-fi® 6 operation is subject to the regulation rules in each country.
  • 3. wi-fi® 7 operation is subject to the regulation rules in each country.

Bendeki laptop 1000 Mbps Wi-Fi 7 modemde maximum 250 300 Mbps internet alıyor başka cihazlar bağlı değilken. Bundan ötürü anakarttaki Wi-Fi modülünü değiştirmek istiyorum. Sökülenlerden açıp baktım. Hem Wi-Fi hem BT özelliği olan bir kart önerebilir misiniz kaliteli bir şey olur.
 
Wi-Fi 6 1000 Mbps desteklemiyor mu? 😮 İnternet altyapınız belki o kadar destekliyordur yani modem 1000 Mbps olmasına rağmen belki altyapı o kadar destekliyordur.
 
Wi-Fi 6 1000 Mbps desteklemiyor mu? 😮 İnternet altyapınız belki o kadar destekliyordur yani modem 1000 Mbps olmasına rağmen belki altyapı o kadar destekliyordur.
Superonline gigabit fiber kullanıcısıyım ethernet ile masaüatünden 1000 mb sabit alabiliyordum ancak bu laptopta ethernet port yok mecburen wifi kartına kaldım 😅 benim anlamadığım hem modemim 1000 mbs wifi veriyor hem de gigabit fiber kullanıyorum paket olarak buna rağmen bu cihazda (wifi 6) en fazla 250 300 mbs görüyor. Modülden veya anakarttan kaynaklı olabilir belki de.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı