3000 TL klavye önerisi

ER21 ya da ES21 alabilirsiniz. Leviathan'da bakılabilir.

Eki Görüntüle 2607374


Hocam bu model hakkında bir bilginiz var mıdır? Gaming ge.trden 1000 liralik iade çekim var da ondan dolayı soruyorum yoksa attığınız fareleri da inceledim.


MCHOSE mix 87 modelini aldım 2 saat oldu. Hissiyatı sesi ve yazılımı şu an için tatmin edici. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Hocam bu model hakkında bir bilginiz var mıdır? Gaming ge. TR'den 1000 liralik iade çekim var da ondan dolayı soruyorum yoksa attığınız fareleri da inceledim.


MCHOSE mix 87 modelini aldım 2 saat oldu. Hissiyatı sesi ve yazılımı şu an için tatmin edici. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Mouse iyi ama leviathan mcu ve malzeme kalitesinden öne geçiyor. İade çekini klavyede kullandıysanız leviathan alın.
 
Herkese iyi sosyaller. Bugün klavye mouse almaya gittim. Kafamda almak istediğim ürünler Epomaker HE75 tri modeli ve Scyrox V6 modeliydi. Satış yapan arkadaş Epomaker yerine gameraider K1 he modelini önerdi. Mouse da kablosuz şartım var ama klavyede öyle bir şartım yok. Battlefield 6, Rainbow Six: Siege, Valorant, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum. Bu iki model arasında hangisini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

GamerRaider K1 HE modeli

Epomaker HE75 Tri modeli
 

Hocam attığım klavyenin yanında düşük kalıyor özellik olarak. MCHOSE mix 87 aldım yine de öneriniz için teşekkürler.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı