Saçım böyle kısayken kazıtınca daha böyle pehlivan, bodyci gibi hissediyorum ama uzayınca obez gibi hissediyorum. Bu yüzden hep saçımı kazıtıyorum.
Formum bu şekilde yağdan dolayı iyi mi?Spor yapmıyorsan başlayabilirsin, vucut yerine oturur bence. Her türlü spor yapın yani. Spor yapan birine de kısa saç yakışır yani neden yakışmasın? Olay bence saçla alakasız ya. Zaten spor yapan biri kendini her türlü beğenir öyle saç derdiniz de kalmaz.
Psikolojik herhalde hocam geçmiyor.Anlayamadım hocam, saçınız uzun olunca neden aşırı kilolu hissediyorsunuz?
İyi mi form obez gösteriyor muyum?Pehlivan gibisin zaten, saçın nasıl bir etkisi olabilir anlamıyorum, kasma boş ver.
Zaten formun genel standartlara göre çok iyi, obez hissetmen psikolojik.
Obez değilsin, formun hakkında yorum yapamam ama ekstra yağlı da durmuyorsun. Bu kadar takılıyorsan temiz bir cuta başlayabilirsin.İyi mi form obez gösteriyor muyum?
Amele yanığı geçmiyor.Zaten formun genel standartlara göre çok iyi, obez hissetmen psikolojik.
Hocam bi çıkın tişörtsüz güneşlenin renk eşitlensin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.