Elektronik Razer DeathAdder V3 Pro 3850 TL

Ben bir yandan kulaklık da araştırıyorum, düz V2 kullanıyorum Pro modeline geçmek istiyorum fakat hep menteşe sorunuyla ilgili şeyleri gördüm. Yine de alacağım sanırım diğer kulaklıkların hiçbiri beni kendisine çekmeyi başaramadı Razer kadar.
Valla ben Razer blackshark v2 kablolu olanı kullanıyordum 1 sene memnundum. Ses düğmesini full yapınca sol taraf az geliyordu garantiye gönderdim V2 Pro 2023 verdiler. Menteşe sorununu ben de okudum ama alternatif de bulamadım yine de kullanıyorum. Normalde satacaktım.
 
Valla ben Razer blackshark v2 kablolu olanı kullanıyordum 1 sene memnundum. Ses düğmesini full yapınca sol taraf az geliyordu garantiye gönderdim V2 Pro 2023 verdiler. Menteşe sorununu ben de okudum ama alternatif de bulamadım yine de kullanıyorum. Normalde satacaktım.
Benim kulaklıkta da var o çok mühim bir şey olmadığı için dikkate almamıştım bilsem zamanında gönderirdim.
 
Faker Edition'da yazılım-batarya sorunu yaşamadım. Kronik scroll olayı var. Scroll'u 30sn hızlıca çevirirsen birkaç hafta düzgün çalışıyor. Kronik sıkıntılı olsa da yeri kolay dolmuyor. Asgari ücret zammı sonrası aynı fiyatlara bulunmayacaktır, Amazon'un iade seçenekleride fena değil, neden olmasın?
 
Bende cloud 2 wireless ve Aula F75 var geçen aylarda Viper V3 pro aldığımda arada takılma, donma yapıyordu muhtemelen sorun 3 tane kablosuz çevre bileşeni olmasından kaynaklı çakışma yapıyor alacaklar dikkat etsin bence tüm çevre birimlerini kablosuz yapmak pek mantıklı değil.
 
İncehesaptan geçtiğimiz mart ayında 4.500 TL ye Deathadderr V3 Pro satın almıştım ve yaklaşık 7 ay sonra scroll wheel sorunundan dolayı garantiye gönderdim. Birebir değişim ya da iade talebiyle sonuçlandı bende para iadesini istedim. Ardından Amazon üzerinde aynı ürünün Hyper Pooling olan modeli yani 8K hertz destekleyeni 4.500 TL ye Kasım indirimlerinden fırsattan faydalandım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum fakat şuan için bir sorun yok ki diğer arkadaşın yorum yaptığı gibi üretim tarihi sanırım farkediyor benimki 2025 yılının 18. haftası. Bilkom garantisiyle olmasından dolayı sorun yok gayet ilgililer. Benim tavsiye ettiğim bir ürün.
 
Almışken HyperPolling 8k dongle olanini almak daha mantıklı gibi harici dongle'a 3k gibi fiyat istiyorlar. 4.5 al siyah olanı daha mantıklı geldi bana ben siyahindan aldim 2k 4k 8k secenekleri değerlendirilebilmesi adina
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı