FC 26 için DualSense alınır mı?

  • Konuyu başlatan stalist
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 201
Şu an çakma bir kolla oynuyorum 2 ayda 1 R1 tuşu içine göçüyor. Bazen oyuncular koşmuyor.

DualSense almayı düşünüyorum. İşimi görür mü?

Hocam geçen sene DualSense aldım çok memnunum bayağı güzel bir deneyim bence tek kötü yanı stickdrift şakasız her elime aldığımda korkuyorum fiyatına göre bu risk biraz saçma tabii ki orası ayrı.
 
R1 tuşu içine göçme problemi var mı peki? V2 modeli baktığım renkli olanlar.
Kullanıma bağlı hocam ben 3 sene kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. Ama arkadaşım da aynı R1 tuşu içine çökmüştü. O genel sorun olabiliyor ama hepsinde olacak diye bir şey olduğunu düşünmüyorum.
 
Bütçede sorun yok ama dualsense dışında başka kol tercih etmeyi düşünmüyorum.

Hall Effect olmadığından stick drift sorunu yaşatacak. Ömürleri de PC tarafında rakiplerine göre az. Arkadaşım 2 ayda 1 yenisini alıyor, daha dün mor rengini almış. Cyclone 2 varken tercih etmezdim.
 
R1 tuşu içine göçme problemi var mı peki? V2 modeli baktığım renkli olanlar.

Hocam ben beyaz olanı kullanıyorum hayır öyle bir problem yaşamadım şu ana kadar hiç problem yaşamadım biraz kullanıma bağlı olabilir çok sevidiğim için bebek gibi bakıyorum.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı