Maalesef çözemedim ve öyle kullanıyorum. Teknik servise göndermekten vazgeçtim çünkü geri gönderecekler tekrardan sorun yok diye, önceden de gönderdiğimde öyle yaptılar. Kulaklığı gönderince kullanacak kulaklığım olmadığı için sorun yaşıyorum, bu yüzden artık pes ettim bunu kullanacağım şimdilik.Ben de bugün aldım bende de aynı sıkıntı var, sesin gelmesinde falan gecikme yok fakat ses bir tık geç gidiyor niye acaba? Çözebildiniz mi siz?
Benim çok bir sorunum yok açıkçası gecikme konusunda. Kullanan bir kaç kişide de benzer şeyler varmış galiba kronik bu.Maalesef çözemedim ve öyle kullanıyorum. Teknik servise göndermekten vazgeçtim çünkü geri gönderecekler tekrardan sorun yok diye, önceden de gönderdiğimde öyle yaptılar. Kulaklığı gönderince kullanacak kulaklığım olmadığı için sorun yaşıyorum, bu yüzden artık pes ettim bunu kullanacağım şimdilik.
Benim çok bir sorunum yok açıkçası gecikme konusunda. Kullanan bir kaç kişide de benzer şeyler varmış galiba kronik bu.
çözebildiniz mi devam ediyor mu hocamMaalesef çözemedim ve öyle kullanıyorum. Teknik servise göndermekten vazgeçtim çünkü geri gönderecekler tekrardan sorun yok diye, önceden de gönderdiğimde öyle yaptılar. Kulaklığı gönderince kullanacak kulaklığım olmadığı için sorun yaşıyorum, bu yüzden artık pes ettim bunu kullanacağım şimdilik.
Hayır.çözebildiniz mi devam ediyor mu hocam
Hayır.
O kadar fazla değil. 1 saniye ile 70 salise arası bir sürede gidiyor.Biraz açar mısınız peki sorunu? Ne kadarlık bir gecikmeden bahsediyorsunuz? Çok mu hissedilir bir hissetme var mesela verdiğiniz info gidene kadar 1-2 saniye sürüyor geç gittiği için de adam çıkıp vuruyor tarzı bir durum mu?
Hayır ama oyun içinden konuşurken daha az gecikme oluyor. Discord özelinde bir problem olabilir.çözebildiniz mi devam ediyor mu hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.