50.000-55.000 TL telefon önerisi

Kesinlikle magic 7 Pro öneririm.

Hocam magic 7 Pro baktım ama ekranı FHD olduğu için vazgeçtim S25 ultrada cok pahalı.

Hocam QHD+ kullanıcısı olarak söyleyebilirim S25'in ekranındaki o QHD+ artısının honora göre farkını hissetmezsiniz kolay kolay.
 
Hocam ben magic 7 proyu dün iade ettim. İçerik üreticilerinin yalanlarına kanıp almıştım. Kamera performansı çok kötüydü. Ekranı da o kadar güzel değildi. Kötü demiyorum ama aman aman bir performansı yoktu. Gri renk sorunu var. İnternetten araştırabilirsin. Ve kamera çıkkınlığı garip bir şekilde kalınlaştırıyordu. Cepte alenen rahatsız ediyordu. Ama pili efsane idi yalan yok 13 14 saati bile görmüştüm ki bu yoğun bir kullanımdı. Hızlıydı.

Şimdi bende telefon arıyorum. Aklımda s24u var herkes öneriyor. Gerçekten de iyi telefon. Ama baya kalın herhalde. Bugün mağazaya gideceğim. Bir bakayım :D Diğer yanımda Iphone 16e al diyor gayet iadeal duruyor. Küçüklük olarak diyorum. Bakalım cuma günü hangisi büyük indirime girerse onu alacağım.
 
Hocam ben magic 7 Pro'yu dün iade ettim. İçerik üreticilerinin yalanlarına kanıp almıştım. Kamera performansı çok kötüydü. Ekranı da o kadar güzel değildi. Kötü demiyorum ama aman aman bir performansı yoktu. Gri renk sorunu var. İnternetten araştırabilirsin. Ve kamera çıkkınlığı garip bir şekilde kalınlaştırıyordu. Cepte alenen rahatsız ediyordu. Ama pili efsane idi yalan yok 13 14 saati bile görmüştüm ki bu yoğun bir kullanımdı. Hızlıydı.

Şimdi bende telefon arıyorum. Aklımda S24u var herkes öneriyor. Gerçekten de iyi telefon. Ama bayağı kalın herhalde. Bugün mağazaya gideceğim. Bir bakayım :D diğer yanımda iPhone 16e al diyor gayet iadeal duruyor. Küçüklük olarak diyorum. Bakalım cuma günü hangisi büyük indirime girerse onu alacağım.

Hocam telefonu 3 gün önce aldım bence 55 60'lara üstü olmayan bir cihaz her anlamda ekranı olsun kamerası olsun inanılmaz bir cihaz fakat tasarım ve ergonomi olarak bence çok iyi fakat küçük telefon isteyen birine ters gelebilir şarjı günlük yoğun kullanımda 8 saat çıkarıyor fakat sanırım ilk hafta olduğu için azmış.
 
Hocam telefonu 3 gün önce aldım bence 55 60'lara üstü olmayan bir cihaz her anlamda ekranı olsun kamerası olsun inanılmaz bir cihaz fakat tasarım ve ergonomi olarak bence çok iyi fakat küçük telefon isteyen birine ters gelebilir şarjı günlük yoğun kullanımda 8 saat çıkarıyor fakat sanırım ilk hafta olduğu için azmış.
Bugün s24 uyu incelemeye gittim. Gayet şık. Ama hocam telefonu cebime koydum. Köşeleri sivri olduğu için cep patlayacak sandım :D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı