20.000 TL bütçem var. Bu fiyat aralığında performans ve uzun vadeli kullanım açısından mantıklı olan modeller hangileri? Yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum.
20.000 TL bütçem var. Bu fiyat aralığında performans ve uzun vadeli kullanım açısından mantıklı olan modeller hangileri? Yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum.
Bu bütçede Honor 400 öneririm. Eğer biraz daha artarsa Galaxy A56'da tercih edebilirsiniz.
A56 öneriyorum.20.000 TL bütçem var. Bu fiyat aralığında performans ve uzun vadeli kullanım açısından mantıklı olan modeller hangileri? Yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum.
Güncelleme desteği falan herhalde fazla Samsung'ların ondan dolayı mı acaba?
Benim burada ekstradan önerme gereği duyma nedenim güncelleme desteği. Fakat Honor 400 alsanızda pek bir şey kaybetmezsiniz. Ayrıca 256 GB modeli Trendyol'da yine Trendyol satıcılı olarak 21.5k civarına satılıyor. Vatan da fiyatlar pahalı.
Hocam ben eski Xiaomi kullanıcısıyım ben de telefon almak istiyorum lakin beni bir süre götürmesini istiyorum üniversite hayatım boyunca pek dert etmek istemiyorum telefonu sizce A56 uygun bir seçim olur mu? Telefonda hiç oyun oynamıyorum YouTube ve WhatsApp çok kullanıyorum kamerayı da ara ara manzaraları falan çekiyorum yeterli midir peki sizce?
Yeterli ve uygun bence. Fakat eski Xiaomi kullanıcısı olduğunuzdan dolayı Honor 400'ün arayüzüne daha kolay alışacağınızıda düşünüyorum. Eğer güncelleme desteği sorun değilse sizin yerinizde olsam Honor 400 seçerdim bu ikilemde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.