Hocam test ettiniz mi acaba? Ben kardeşime sadece 1 oyun test ettirebildim(Horizon: Forbidden West) sonuçları da aşağıda paylaşayım. Laptop güç seçenekleri dengelideydi. Oyun açılırkenki ekranda DLSS seçiliydi ama diğer seçenekler pasifti yani DLSS açık mı bilmiyorum resimde görüldüğü gibi. Sadece Vsync kapattım oradan.
Eki Görüntüle 2617622
Oyun içi ise Hazır set şeklinde "Yüksek" test yapınca FPS ve sıcaklık değerleri(15 dakika sonrası)
Eki Görüntüle 2617623
Sonra da alan derinliği, hareket bulanıklılığı, ekran alanı gölgeleri, mercek parlamaları, vinyet, dairesel blur, kromatik kırılmayı kapatıp gölge kalitesi, saç kalitesi, bulut kalitesi ve su kalitesini yükseğin 1 kademe altına aldıktan sonra ise FPS değerleri aşağıdaki gibi oldu. Max 90 minimum iste 60larda falan geziyordu yerden yere göre değişiyordu. Ortalaması 65-70 diyebilirim.
Eki Görüntüle 2617625
Sıcaklık yönünden bayağı hoşuma gitti ama yeterli bir test yaptıramadım çok bilgisayardan anlamadığı için. Şikayetçi olduğu konu ise fan sesi aşırı fazlaydı bana da dinletti. Ama fan sayesinde bu kadar serin çalışıyordu tabi. Laptop bana geldiğinde daha detaylı ayarlar falan yapmaya çalışırım önerdiğiniz şeyler varsa da deneyebilirim(geldiği zaman).
Ürün:
LENOVO LOQ 15AHP10 AI AMD Ryzen7 250 24GB 512GB RTX5060 46.000TL'ye aldım.