R5 5600 için 2000 TL'ye kadar soğutucu önerisi

snageX

Hectopat
Katılım
9 Mart 2023
Mesajlar
3.170
Makaleler
1
Çözümler
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
R5 5600 model işlemci kullanıyorum stok fan var ve ısı seviyelerim 70 dereceden aşağı kolay kolay inmiyor stok fanı değiştirmek istiyorum şu anki ücretlere pek hakim değilim 2.000TL üzerine çıkmayı planlamıyorum fiyat performans kaliteli ne önerirsiniz?
 
5600 için stok fan yeterli aslında ama yaz aylarınca sıkıntı çıkarabilir.
Thermalright
İleri zamanda sistem yükseltmesi yaparsanız diye de kasanızada sığrarda bu modeli önerebilirim.
Thermalright
Attıklarınız ile bu Assasin King arasında ne fark var? Yeterli etkiyi gösterecekse 1.700TL vermek yerine aynı işi 1.000TL ile çözmek isterim ona göre. Kasam Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W Kasa
 
Attıklarınız ile bu assasin king arasında ne fark var? Yeterli etkiyi gösterecekse 1.700TL vermek yerine aynı işi 1.000TL ile çözmek isterim ona göre. Kasam Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 500W kasa.

Aslında aralarında çok bir fark yok fan sayısı 5600 işlemci için 1 tane yeterli bakır ısı boru sayısı önemli ilk arkadaşın attığı modelde 5 tane var benim attığımda 4 RGB önemli değilse arkadaşın attığını alabilirsiniz RGB olanı alacaksanız da anakartınızda ARGB girişi olduğundan emin olun.
 
5600 ile kulllandım yanlış hatırlamıyosam boştaki derecesini hatırlamıyorumda Cyberpunk 2077 oynarken en yüksek 67 mi ne görmüştür hani cs filan oynarken 55-56 derece filandı en yüksek
 
Aslında aralarında çok bir fark yok fan sayısı 5600 işlemci için 1 tane yeterli bakır ısı boru sayısı önemli ilk arkadaşın attığı modelde 5 tane var benim attığımda 4 RGB önemli değilse arkadaşın attığını alabilirsiniz RGB olanı alacaksanız da anakartınızda ARGB girişi olduğundan emin olun.
Sizin gönderdiğinizi almayı düşünüyorum şuan 70 derece üstünde bir derece alıyorum ve fanı alma sebebim fps düşüşlerini biraz da olsa düzeltmek için aynı zamanda, yardımı olur sanırım bu ürünün.
 
Sizin gönderdiğinizi almayı düşünüyorum şu an 70 derece üstünde bir derece alıyorum ve fanı alma sebebim FPS düşüşlerini biraz da olsa düzeltmek için aynı zamanda, yardımı olur sanırım bu ürünün.

Dediğim gibi estetik duruş ve RGB 2 plandaysa arkadaşın attığı bir tık daha iyi soğutacaktır aralarında devasa bir fark olmayacaktır aynı soğutucuyu 1 ay önce arkadaşıma montajladım 7500F işloemci için gayet serin çalışıyor anakartınızda ARGB portu olduğundan emin olun aksi takdirde dönüştürü almanız gerekebilir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı