Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba, kameralı drone almayı düşünüyorum. Drone işinden hiç anlamıyorum inşaat videoları çekeceğim. En uygun fiyatlı ve kaliteli olan drone önerebilir misiniz?
Lütfen beni yanlış anlama ama o paralara aldığın dronedan hiçbir hayır görmezsin. Birincisi rüzgar direnci ve kontrolü aşırı zor olur. İkincisi çekim için kullanacağım demişsin o fiyatta bulacağın droneların kamerası aşırı kötü oluyor yani tuşlu telefonla video çekmek gibi. Sadece hobi amaçlı bahçemde azıcık uçuracağım dersen alınabilir senin ihtiyaçlarını o bütçe karşılamaz.
Benim önerim DJI bir drone alman. En azından Neo alabilirsin çok daha fazla tatmin eder seni. Ha bütçeyi artırma ihtimalin olursa o zamanda mini3 mini 4 Pro falan konuşulabilir ama senin bütçenin epey yukarısı olur maalesef.
Bir diğer dikkat etmen gereken şey bulunduğun yer uçurmak için uygun mu şu anda ülkenin herhalde %95'i kırmızı yani uçuşa yasak alan yakalanmazsan sorun olmaz ama dikkat etmen gerekir. Aklına takılan şeyler olursa yazabilirsin.