Rekabetçi oyunu gerçekten rekabetçi bir ruh ile oynuyorsan monitöre yumruk atıp fişi çekebilirsin.
Tüm mesajı ChatGPT'ye attım roman okur gibi okicam hocam.
Hocam hep G-Sync temelli gitmiş burası ama. FreeSync ile olan ayarları deneyebilirim ama anlayamadığım kadarıyla FreeSync ile anlatılanları anlamadım.
Kısacası sorduğum soruda tam da bahsettiğiniz şeyden mi bahsetmişim hocam? FreeSync kapatmıştım ben de…Kısaca dediği şu;
Gsync/freesync aç.
NVIDIA reflex/ AMD anti lag aç.
FPS'yi monitör Hz değerinin biraz altına limitle. Bir de formül vermiş. FPS'yi monitör Hz değerinin altına limitleyince FreeSync ten gelen gecikme 0.6Ms'e düşüyor. Yani fark edilmiyor, FreeSync açık olduğu için de yırtılma olmuyor. Eğer FPS sınırsız, FreeSync ise kapalı olursa 0.6ms daha az gecikme olur ama aynı zamanda da yırtılma olur.
Techless de Gsync ve FreeSync açılmasını öneriyor.
Eki Görüntüle 2621537
Reddit sayfasının alt kısımlarında AMD için nasıl olmalı diye sormuşlar, oraya bakabilirsiniz.
Kısacası sorduğum soruda tam da bahsettiğiniz şeyden mi bahsetmişim hocam? FreeSync kapatmıştım ben de…
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.