TYT matematikte kamp yerine fasikül ile ilerlenirse sorun olur mu?

Tamamen sana bağlı, önce denemen gerek. Fasikül ile ilerlemek daha faydalı ve verimli oluyorsa fasikül ile ilerle.
 
Hocam Technopat'tan konu açtım bir iki cevap dışında gelmedi. Tyt matematikte 10,15 net arasında yapıyorum(geometrisiz).probleme yeni baaşladım fakat TYT matematik için ne yapmam lazım, sıfırdan kamp mı bitirmeliyim yoksa mert hoca ilk 12 konu mu?
Geç gördüm kusura bakmayın hocam, 10,15 neti hangi konulardan yapıyorsun?
 
Problem, ilk 12 konunun çoğu gibi bir de fonksiyon, kümeler, mantık üslü sayılar ve karekök doğruda yanlış olduğu da oluyor.
Hocam aslında fena sayılmayacak konu bilginiz var mesela fonksiyonlar konusunu biliyor olmanız ve soruları doğru yapıyor olmanız çok iyi onun dışında problem sorularının hepsi olmasa da yapabiliyor olmanız güzel, buradan anlaşılıyor ki konu bilginiz az çok da olsa var ve çözüm daha fazla soru tipi görüp netleri arttırmak, soru bankası çözmenizi kesinlikle öneririm arkadaşlar 3 4 5 önermiş zaten bi deneyin bakalım ilerleyen haftalarda netleriniz artacaktır muhtemelen.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı