eobard thawne 0
Hectopat
- Katılım
- 5 Ağustos 2021
- Mesajlar
- 236
Artık gereği kalmadı arkadaşlar. Müşteri hizmetleriyle konuşup halletim.
Son düzenleme:
Zamanında 2 kere düşürme ile kırdığım MagSafe kılıfımı ve sağ taraftan sesi az geliyor diye götürdüğüm AirPods 2. nesil kulaklığımı sorgusuz sualsiz değiştirmişlerdi. Ben değişim olacağını düşünüyorum.
Ben de aktif olarak kalemi kullandığım için dosya oluşturdum şimdilik 6 ay sonra sınav bitince göndereceğim.
Hocam Apple, peynir ekmek gibi satış yaptığı 85 milyonluk Türkiye pazarını ve Avrupa’nın en yüksek cirolu mağazalarından olan İstanbul şubelerini asla bırakmaz. Savaş veya ambargo olmadığı sürece, sadece kur/ekonomi yüzünden bu kadar kârlı bir pazardan çekilmeleri ticari olarak imkansız. Yine de öneriniz için teşekkürler.6 ay sonra Apple firmasının ülkemizde kalacağına bile kimsenin net bir şey diyemeyeceğini düşünüyorum hocam açıkçası. Bence sınav döneminize ara girdiğinde gönderip kurtulun. Bana her seferinde 2-3 gün içerisinde döndüler.
Hocam Apple, peynir ekmek gibi satış yaptığı 85 milyonluk Türkiye pazarını ve Avrupa’nın en yüksek cirolu mağazalarından olan İstanbul şubelerini asla bırakmaz. Savaş veya ambargo olmadığı sürece, sadece kur/ekonomi yüzünden bu kadar kârlı bir pazardan çekilmeleri ticari olarak imkansız. Yine de öneriniz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.