Epic Games Neden kötü oyunları ücretsiz veriyor?

Bunu Epic Games'e sormak lazım işte. Verdiği oyunlar herkese hitap etmeyebilir. Tekrar söylüyorum bedava oyun vermek zorundalar reklam yapabilmek için ama verdikleri oyunları da dediğiniz gibi AA, AAA gibi oyunlar olmak zorunda değil. Bugün verdiği oyun mesela ortalama bir oyun. Çöp gibi kelimeler eleştiri kelimesinden çok uzak bir kelime. Nesi çöp?

Bana göre çöp oyuna laf etmedim sonuçta insanlar bir sürü zamanıni harcamis bir şeyler yapmışlar.
 
Güzel oyunlar var da pek bilinmiyor.
Arada sırada böyle pahalı oyunları falan ücretsiz veriyor. Mesela geçen 2024 Eylül ayında 1200TL Football Manager oyununu bedavaya verdi Epic Games çökmüştü. Bu sene 2000TL'lik oyunu verdi. Yani 2000TL'lik oyunu bedavaya verdiyse o kadarda iyi oyun beklemeyin. Adamlar her şeyi ücretsiz verecek halleri yok.
 
@GeForce GTX 1060, kesinlikle katılıyorum. RDR 2, GoW, Last of Us mı versinler? Ne kalıyor bedava verecek? Platform olarak her türlü eleştiririm; kendilerini geliştiremiyorlar, hizmeti yok ama haklarını da yemeyelim. Reklam da olsa oyun veriyorlar, ucuz oyun satıyorlar. Ben şahsen kullanmıyorum ama bedava oyun vermesi de gayet iyi bir şey.
 
Birader hiç de vermeyebilir adam kendi keyfine bedava oyun veriyor alacaksan al almayacaksan laf yapma ben anlamıyorum insanları. Niye AAA oyun vermiyorsun lan diye fırça çekiyorlar bir de inanılmaz :D

Platform olarak her türlü eleştiririm, kendilerini geliştiremiyorlar, hizmeti yok ama haklarını da yemeyelim; reklam için oyun veriyorlar, ucuz oyun satıyorlar. Ben şahsen kullanmıyorum ama bedava oyun vermesi de gayet iyi bir şey.
Evet adamların epic games'i oyun platformu yapma niyeti yok ki.
 
Sen bedava bir şey dağıtacaksın sonra biriside sana diyecek ki neden benim ilgimi çeken şunları bedava dağıtmıyorsun. Cevap olarak ne dersin ona?
 
Evet adamların epic games'i oyun platformu yapma niyeti yok ki.
Evet hocam. Unreal Engine 5 ve Fortnite oyunlarından zaten kazanıyorlar. Yurt dışında bunlardan geçiyor ve ciddi paralar kazanıyor. Oyun tarafı yurt dışında çoğu kişinin umurunda değil. Steam kullanılıyor ama Türkiye'de ucuz olduğundan kullanılabiliyor. Platformu savunmam, kendilerini geliştirseler iyi olur ama bedava oyun vermesine de laf edilmesini anlayamıyorum.
 
Mesela RDR 2 şuan bedava bence. 2200TL'den 574TL'ye düşmüş, FIFA 1000TL olmuş, GTA falan 570TL falan. Yani Epic Games RDR 2'yi şuan 2200TL'den %75 indirim ile bedavaya satıyor bence. Adamlar düşürüyor yani fiyatları baya.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı