Keyifli ve kaliteli çünkü. 5 sene kadar kullanma şansım oldu. Umarım herkese nasip olur bir gün.
bir gün neden olmasın dostum.Keyifli ve kaliteli çünkü. 5 sene kadar kullanma şansım oldu. Umarım herkese nasip olur bir gün.
Basit, değil.Mercedes-Benz neden daha iyi?
Hız ve daha göz alıcı.
evet.Basit, değil.
2020 sonrası Mercedes büyük bir çöküş yaşadı. İç mekan çok göz alıcı gözükebilir ama malzeme kalitesinin düşüşü, basit kronik sorunlar kullanıcıların Mercedes pazarından soğumasına neden oldu.
Daha yeni V8 Mercedes sattım, öncesinde de Mercedes'lerim oldu, hem de etrafımda yakınlarımın oldu. Benim deneyimlememe göre olay 2020'den çok daha öncesine gidiyor. W124 ve W140 yıllarından sonra ilk önce düşük kalite C serisi geldi, en kötü S W220, sonra takla atan A serisi ve yine içi rezalet olan bir C serisinden sonra görünürde toparlama gözükse de bu sefer sorunsuzluk konusunda sıkıntılar başladı ve / veya var olanlar arttı. Bu konuda BMW'nin kötü ünü gittikçe düzelirken, Mercedes'inki kötüleşti ve Mercedes'i Mercedes yapan özelliklerden birisi de sorunsuzluğu, dayanıklılığı idi.
İlginçtir ABD'deki biniciler bunu çok önceden görmüşler, premium satışlarında Mercedes'ler BMW'ler o yıllarda alay konusu olmuştur. (Yılın 1 ayı yolda 11 ayı tamirde). Japonların'da var olan markaları premium marka varyantları yaratıp ABD'de güzel satışlar yaptılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.