Elektronik Nothing CMF Buds 2 1.559 TL

QCY melobuds Pro HT-08 ile arasında kalmıştım, bunu tercih ettim. Dün sabah geldi bana ürün, fiyat performans olarak çok iyi, sesin kalitesi, temizliği ve bass dengesini beğendim. EQ gerçekten etkili, nasıl bir profil ayarlarsanız aşağı yukarı o şekilde yanıt veriyor. Basslar ağır gelirse uygulamasından Ultra bass modunu kapatınca daha güzel gelebilir. Her şeyi çok okey, sadece kutunun malzeme kalitesi biraz ortalama geldi bana, yani çok premium hissettirmediğini söylemeliyim. Ama fiyatını göz önünde bulundurunca oldukça normal. Ama sağlam hissettiriyor, sesi iyi, duruşu iyi vs. daha ne olsun. Kartıma 2 taksit de yaptı, bu fiyata daha iyisini bulmak zordur muhtemelen, hazır indirimdeyken kaçırmamak lazım. Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

Arkadaş burada detaylı yazmış hocam.

Arkadşalar Buds 3 Pro düşünüyordum dayanamadım bunu aldım ses yüksekmiş tamam güzelde ses netliği ses kalitesi nasıl acaba?
 
Arkadaş burada detaylı yazmış hocam.

Kaliteli bir şey alayım diyordum bu sefer 2022'den beri QCY T13 kullanıyorum çünkü günlük hayatta çok da kullanmaya başladım bakalım pişman etmeyecek gibi duruyor fiyatına göre söyleyecek laf yok o kesinde ben üst düzey bir şey bekliyorum o yani tamamen.

Bir de CMF Buds 2 Pro modeli var bunun oda 3929 TL civarı çok fark yok sanırım arasında.
 
Son düzenleme:
anc olarak iyi midir acaba yol kenarında yürürken trafik sesini bastırabilir mi, sesi çok açmadan kullanmak istiyorum anc önemli
Bastırır gibi. Bende Buds FE var o bile iyi daha kötü ANC'si olmasına rağmen. Bunun ANC'si daha iyi. 12 puan vermiş Enes hoca ANC'si için. Buds FE'nin 10 puandı.

Ben de az önce annem için aldım.
 
Arkadaşlar bende Anker R50i var ikisinin arasinda fark var mı alınır mı bu model?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar bende Anker R25i var ikisinin arasinda fark var mı alınır mı bu model?
R25i diye bir model yok hocam, sanırsam A25i’den bahsediyorsanız evet alınır, ANC bu modelde en büyük artı, gürültülü ortamlarda çok daha iyidir, ses kalitesi de kullandığınız modelden daha iyidir.
 
R25i diye bir model yok hocam, sanırsam A25I'den bahsediyorsanız evet alınır ANC var bu modelde en büyük artı olarak, gürültülü ortamlarda çok daha iyidir.

Pardon hocam R50i karıştırmışım 😅
 
Pardon hocam R50i karıştırmışım 😅
R50i bende de var, ses olarak güzel bir kulaklık, bassları çok iyi, ama sesli ortamlarda dışarıdaki sesleri çok rahat alıyorum mesela, ANC özelliği bu konuda çok işinize yarayacaktır.
 
R50i bende de var, ses olarak güzel bir kulaklık, bassları çok iyi, ama sesli ortamlarda dışarıdaki sesleri çok rahat alıyorum mesela, ANC özelliği bu konuda çok işinize yarayacaktır.

Hocam sağ olun bilgi için 👍
 
QCY Melobuds Pro HT-08 ile arasında kalmıştım, bunu tercih ettim. Dün sabah geldi bana ürün, fiyat performans olarak çok iyi, sesin kalitesi, temizliği ve bass dengesini beğendim. EQ gerçekten etkili, nasıl bir profil ayarlarsanız aşağı yukarı o şekilde yanıt veriyor. Basslar ağır gelirse uygulamasından ultra bass modunu kapatınca daha güzel gelebilir. Her şeyi çok okey, sadece kutunun malzeme kalitesi biraz ortalama geldi bana, yani çok premium hissettirmediğini söylemeliyim. Ama fiyatını göz önünde bulundurunca oldukça normal. Ama sağlam hissettiriyor, sesi iyi, duruşu iyi vs. daha ne olsun. Kartıma 2 taksit de yaptı, bu fiyata daha iyisini bulmak zordur muhtemelen, hazır indirimdeyken kaçırmamak lazım. Sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.
Merhaba, Kulaktan düşüyor mu ve silikon kulağı rahatsız ediyor mu? Normalde silikonsuz almayı düşünüyorum kulağı tahriş etmesin temizliği kolay olsun diye.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı