Logitech Z407 alınır mı?

cengizovic

Hectopat
Katılım
18 Eylül 2020
Mesajlar
684
Çözümler
2
Arkadaşlar son kez danışmak istedim. Yarın 5400 TL civarı 4-5 taksitli şekilde almayı düşünüyorum. Daha iyisi var mı? Sizce fiyatını hak ediyor mu?

Samsung HW-C450 alacaktım fakat ChatGPT sorduğumda PC için Z407 önerdi. Genelde müzik ara sıra TV bağlayıp film ve maç izleyeceğim. Yani ilk kez hoparlör alacağım için fazla bilgim yok ve kaliteli bir şey istiyorum. Bütçem 5500 taksitli şekilde alacağım için bu fiyatı geçemem. 5500 TL bile çok geliyor bana ama araştırdığım kadarı ile alternatif de bulamadım. Bilgili kişilerin yorumuna ihtiyacım var.
 
Aldınız sanırım memnun musunuz hocam?
Evet hocam 1-2 ay oldu alalı memnunum. Usb ile ses biraz daha az geliyor. (Yani %100 de her türlü yüksek) fakat 3.5mm anakarta takınca baya baya yüksek ve ses dışarıya kadar gidiyor. 3.5mm ve usb fark ettiriyormuş onu öğrendim. Ben şuan fazla rahstsızlık vermemek için usb ile kullanıyorum. Film, maç, müzik de kullandım memnunum.

Tavsiye eder miyim derseniz. Mutlaka ederim. 5600 TL'ye aldım +2 yıl garanti ile birikte. 4-5k olsaydı iyiydi fiyatı.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı