25.000-30.000 TL'ye elektrikli scooter önerisi

Katılım
22 Ocak 2019
Mesajlar
9.520
Makaleler
2
Çözümler
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektronik Mühendisi
İstanbul içi kullanacağım. Yol güzergahımda aman aman yokuş yok ama yollar çok da iyi değil, bozuk olan yerler de var. Bu yüzden ön-arka amortisör olsun istiyorum. Hız tutkunu değilim. İş yerim yaklaşık 5-6km mesafede. Servis hizmeti konusunda başarılı markalardan elektrikli scooter arayışım mevcut.

Biraz bakındığımda şu model gözüme çarptı: SEGWAY Ninebot Max G2.

Fiyat olarak daha da üste çıkmak istemiyorum. Hatta mümkünse fiyat performans daha ucuza bulursam daha güzel olur.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
 
F3 pro kullanıyor um günlük gayet iyi çıkamayacağı yokuş yok (Eskişehir) 25 km hız sınırı ufak bir VPN trickle kaldırılabiliyor öneririm
max g2 öneririm bende. süspansiyonları sağlamlığı gayet iyi. ama 25 km hız yetmemeye başladı. sınırı kaldırmayı nasıl yaptın bilgi verir misin
 
Ben MAX G2 kullanıyorum 2250 km yaptım. İkinci kez bozuldu. Ben biraz sert kullandım ondan olmuş da olabilir. İlkinde servis ücretsiz tamir etti ama uzun sürdü.
 
Ben MAX G2 kullanıyorum 2250 km yaptım. İkinci kez bozuldu. Ben biraz sert kullandım ondan olmuş da olabilir. İlkinde servis ücretsiz tamir etti ama uzun sürdü.
Ben de yavaştan MAX G2'ye kayıyorum sanırım. Onvo'ya falan da bakındım ama scooter piyasasında en güvenilir hep Segway öneriliyor. Bir de Navee GT3 Max modeli var düşündüğüm.

MAX G2'de pişman olduğunuz ya da sevmediğiniz bir özellik var mı?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı