Elden Ring alınır mı?

26 dolara değer, eğlenceli bir oynanışı var ve Souls oyun türünü genel olarak seviyorsanız oyunu seversiniz. Satın almadan önce birkaç oynanış videosuna bakarsınız.
 
Fiyatının çok üstünde bir oyun hele indirimdeyken gözünüz kapalı kütüphaneye ekleyebilirsiniz. DLC'leri tek başınıza oynayacaksanız almanızı önermiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatının çok üstünde bir oyun hele indirimdeyken gözünüz kapalı kütüphaneye ekleyebilirsiniz. DLC'leri tek başınıza oynayacaksanız almanızı önermiyorum.

Shadow of Ertree DLC'si zaten tek başına oynanan bir DLC, Nightrein ile karıştırıp yanlış yönlendirme yapmamaya dikkat edin lütfen.
 
Shadow of ertree DLC'si zaten tek başına oynanan bir DLC, nightrein ile karıştırıp yanlış yönlendirme yapmamaya dikkat edin lütfen.

Nightrein tek başına başkalarıyla da oynanınca eğlenceli bir oyun dün 3. gün bosunun muazzamlığı karşısında eğildim vallahi.
 
Az daha konuşun da bende alıp almama konusunda çok kararsızım, önümde hiç kalkmadan 1 yılı çıkartacak oynanacak oyuna sahibim. Hatta kredi kartı kampanyası ile 700 tl ye geliyor elden ring. ps dan alırsam 600 tl
 
Az daha konuşun da bende alıp almama konusunda çok kararsızım, önümde hiç kalkmadan 1 yılı çıkartacak oynanacak oyuna sahibim. Hatta kredi kartı kampanyası ile 700 TL'ye geliyor Elden Ring. PS'dan alırsam 600 TL.

Hocam Elden Ring genel manada açık dünyası ile o keşfetme hissi ile öne çıkıyor.

Örneğin oyunun başında yere saplı bir kılıç var onu çekerseniz devasa bir mağara açılıyor.

Bunu görmeyip geçebilirsin yani oyun yapımcısı her yaptığını sana oynatmak için 40 takla atmıyor Ubisoft gibi değil yani.

Onun dışında Enis Kirazoğlu'nun incelemesini izleyin forumdaki neredeyse herkesten daha iyi oyun inceler (2010'lu senelerden beri bu işte, bu arada o kılıç çekme şeyi tamamen uydurma ama ona benzer şeyler var)

Oyunda o kadar fazla içerik var ki mesela bir Boss'ta zorlandın biraz kasılırsan keyif ala ala 10-15 denemede kesersin yani zorluğu dert etme o kadar çok eşya var ki.
 
Bende almak istiyorum fakat PC'den mi alsam yoksa PS5'ten mi alsam bilemedim. Sizce en iyi tercih ne olur?

Az daha konuşun da bende alıp almama konusunda çok kararsızım, önümde hiç kalkmadan 1 yılı çıkartacak oynanacak oyuna sahibim. Hatta kredi kartı kampanyası ile 700 TL'ye geliyor Elden Ring. PS'dan alırsam 600 TL.

Nasıl bir kampanya bu? Eğer PS'te 600 TL'ye geliyorsa biz de yararlanalım o kampanyadan :D
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • Technopat Haberler

    Yeni konular

    Geri
    Yukarı