600 bine yazıldım fakat araç 650 bin TL. Aradaki farkı elden mi veriyoruz yoksa güvenli ödeme ile mi? Eminevim devir belgesini görünce satıcının IBAN'ına parayı gönderiyor galiba?
Aaa evet onu da kestiler içinden sorun yok evet aklımda.Satıcıyla aranda anlaşırsın onu verirsin önden ama şunu söyleyeyim sana tam 600 bin ödemeyecekler aracın sigortası için bir kısmını önden kesecekler onu da hesap et.
Ne kadar kestiler?Aaa evet onu da kestiler içinden sorun yok evet aklımda.
7.500 sigorta + 7.500 kasko ilk etapta kestiler daha sonra çıkacak rakamı sonraki taksitin üstüne yansıtacaklar.Ne kadar kestiler?
Kasko yaptırmak zorunlu mu? Sadece sigorta yaptırmak isteseniz yaptıramıyor musunuz mesela?7.500 sigorta + 7.500 kasko ilk etapta kestiler daha sonra çıkacak rakamı sonraki taksitin üstüne yansıtacaklar.
Kasko yaptırmak zorunlu mu? Sadece sigorta yaptırmak isteseniz yaptıramıyor musunuz mesela?
İkisi de zorunlu ama bizde kaskoyu taksite bölerek aylık taksitlerimize eklediler.Kasko yaptırmak zorunlu mu? Sadece sigorta yaptırmak isteseniz yaptıramıyor musunuz mesela?
Kasko zorunlu çünkü borç bitene kadar araç eminevimin oluyor. Bankadaki araç kreisiyle aynı. Ne zaman borcun biterse o zaman olay biter. EminEvimde zorunlu fakat biri geçenlerde FuzulEvde kasko zorunlu değil dedi tam emin değilim forumda okumuştum.Kasko yaptırmak zorunlu mu? Sadece sigorta yaptırmak isteseniz yaptıramıyor musunuz mesela?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.