Merhaba herkese. Beta balığı bakmak için akvaryum kurmak istiyorum. Bu hobide yeniyim. Motor, filtre, ısıtıcı vb. olmadan kurabilir miyim?
Tavsiye etmiyorum bende de var. En az 15 LT akvaryumda ısıtıcı alıp 27 dereceye sabitlemen lazım. Her gün dip çekim yapıp minik hava moturu ve pipo öneririm. Sarımsaklı yemleri oluyor bağışıklığı artsın diye öneririm. Su düzenleyicisi almanı da tavsiye ederim.
Tavsiye etmiyorum bende de var. En az 15 LT akvaryumda ısıtıcı alıp 27 dereceye sabitlemen lazım. Her gün dip çekim yapıp minik hava moturu ve pipo öneririm. Sarımsaklı yemleri oluyor bağışıklığı artsın diye öneririm. Su düzenleyicisi almanı da tavsiye ederim.
Ortalama bir beta balığı akvaryumu icin ne kadar masraf cıkar.
Kötü olur. Hava püskürten motorlar çok şiddetli püskürttüğü için şelale şeklinde yapman gerekiyor. Öyle çok ses çıkıyor. Pipo tipi alabilirsiniz.Akvaryumu kuracağım yerde prizle alakalı hiçbir şey yok. O yüzden kullanmasam motor vb. çok mu kötü olur? Oda sıcaklığı sabit 25 derece zaten.
Anladım, filtre şart o halde. Isıtıcı olmasa da olur değil mi ?Kötü olur. Hava püskürten motorlar çok şiddetli püskürttüğü için şelale şeklinde yapman gerekiyor. Öyle çok ses çıkıyor. Pipo tipi alabilirsiniz.
Öğrendiğim kadarıyla betaların solungaç sistemi daha farklı olduğu için soğukta direkt çöküyor. Solungaç sistemi daha farklı olduğu için zaman zaman yüzeye çıkmaları gerekiyor. Bu yüzden ışıklandırma da lazım olabilir.Anladım, filtre şart o halde. Isıtıcı olmasa da olur değil mi ?
Işıklandırma mevcut.Öğrendiğim kadarıyla betaların solungaç sistemi daha farklı olduğu için soğukta direkt çöküyor. Solungaç sistemi daha farklı olduğu için zaman zaman yüzeye çıkmaları gerekiyor. Bu yüzden ışıklandırma da lazım olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.