Juhrien
Picopat
- Katılım
- 29 Mart 2025
- Mesajlar
- 645
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 5
Ben not olarak ekleyeyim. Biz türk telekomun binamızdaki kutusunu 12 temmuzda fark etmişiz. Bugün 25 aralık, türk telekom fiber internetin satışını geçen gün açtı. Yani kutunun takılmasıyla internetin aktif olması arasında çok büyük bir zaman var. Bizde böyle oldu.20 Kasım da kutu takıldı.
15 Aralık da kutuya kabloyu bağladılar normalde ilk geldiğinde kablo sarılmış vaziyette oluyor o attığınız fotoğraftaki gibi.
Henüz daha aktif değil toplam 1 ay 4 gün olmuş oluyor ben de İzmir de ikamet ediyorum.
Söylentilere göre ocak ayında ama benim düşüncem eğer kablo kutuya giriyorsa bu ay sonu olması lazım.
Yani sizin binaya ocak ayının başına kadar totalde 25 gün içinde oluyor bu durum 5 aralıksa 30 aralık gibi muhtemelen tekrar gelip kutuya kabloyu bağlıcaklar sonra tamamen beklemeniz gerekiyor. Gene bi ümitleniyor insan kutuya da kabloyu bağladılarsa 1 hafta içinde açılır gibisine düşünüyorsun ama yok yani bir gelişme benim deneyimim bu şekilde aktif olduğunda revize ederim yorumu