Çözüldü RTX 5070 Ti Ryzen 5700x3D sistemde CS2 FPS'i zamanla düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Katılım
29 Kasım 2018
Mesajlar
3.942
Çözümler
25
RAM
4x8 3200MHz DDR4
Ekran kartı
MSI Trio RTX 5070 Ti
Anakart
MSI B450 Gaming Plus Max
İşlemci
5700x3D
Herkese merhaba, son zamanlarda arkadaşlarla CS2'ye merak saldık ve bu merakla birlikte bir takım sorunlar da baş gösterdi. Sorunum şöyle ki: Oyunda zaman geçirdikçe kademeli olarak FPS'm düşüyor. Örneğin oyuna ilk girdiğimde 380 civarı FPS alıyorum, ancak bazen 2-3 maç sonra FPS round başına 240-150-90 şeklinde düşmeye başlıyor. Zaten 380'den 240'lara düştüğü anda oyunda akıcılık da gidiyor. Normalde 4-5ms olan gecikme 15-18ms'ye çıkıyor ve oyun 60 FPS ya da altı gibi bir izlenim veriyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Bu sorun her zaman ya da belli bir süre sonra olmuyor, rastgele ortaya çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir çözümü var mı? (1440P+sıcaklıklar normal+sürücüler güncel)

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Herkesde olan normal bir durum, oyunun bozukluğu. Sizlik bir şey yok.
 
Çözüm
Herkese merhaba, son zamanlarda arkadaşlarla CS2'ye merak saldık ve bu merakla birlikte bir takım sorunlar da baş gösterdi. Sorunum şöyle ki: Oyunda zaman geçirdikçe kademeli olarak FPS'm düşüyor. Örneğin oyuna ilk girdiğimde 380 civarı FPS alıyorum, ancak bazen 2-3 maç sonra FPS round başına 240-150-90 şeklinde düşmeye başlıyor. Zaten 380'den 240'lara düştüğü anda oyunda akıcılık da gidiyor. Normalde 4-5ms olan gecikme 15-18Ms'ye çıkıyor ve oyun 60 FPS ya da altı gibi bir izlenim veriyor. Oyunu kapatıp açınca düzeliyor. Bu sorun her zaman ya da belli bir süre sonra olmuyor, rastgele ortaya çıkıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bir çözümü var mı? (1440p+sıcaklıklar normal+sürücüler güncel)

Şimdiden teşekkür ederim.

Oyunu iyice bozdular hocam. Normalde 300 FPS altı almadığım oyunda 150-120 FPS'leri görmeye başladım. Eskiden hileden oynanmıyordu oyun şu an optimizasyon yüzünden oynanmıyor. Adamlar oynanmamak için elinden geleni yapıyorlar.
 
Son düzenleme:
Oyunu iyice bozdular hocam. Normalde 300 FPS altı almadığım oyunda 150-120 FPS'leri görmeye başladım. Eskiden hileden oynanmıyordu oyun şu an optimizasyon yüzünden oynanmıyor. Adamlar oynanmamak iöin elinden geleni yapıyorlar.
İnsanların 10 FPS daha fazla alabilmek için çıldırdığı bir oyunda bu denli optimizasyon sorunları olması çok tuhaf.
 
Hocam daha önce çok denedim ve araştırdım oyun bozuk maalesef yapmadığım şey kalmadı umarım sorun düzelir diye umuyoruz.
Hocam sorun oyundaysa açıkçası hiç umurumda olmaz. Arkadaşların hatrına akşamdan akşama girdiğim bir oyun. Sistem tarafında bir sorun varsa diye sizlere danışmak istedim. Sanırım dediğiniz gibi bu oyun sıkıntılı fakat bu kadar popüler bir oyunda bu kadar bariz bir sorun olması tuhaf geldi.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı