Çözüldü GoodbyeDPI silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SelimEfehc

Decapat
Katılım
5 Temmuz 2023
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zamanında GoodbyeDPI yüklemiştim. Şimdi kullanmıyorum. Silmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl sileceğim?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    703,5 KB · Görüntüleme: 18
Zamanında GoodbyeDPI yüklemiştim. Şimdi kullanmıyorum. Silmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl sileceğim?
GoodbyeDPI Klasöründe removeservice diye bir dosya var onu yönetici çalıştırıp yeniden başlat ve öyle silmeyi dene.
 
Çözüm
Zamanında GoodbyeDPI yüklemiştim. Şimdi kullanmıyorum. Silmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl sileceğim?
GoodbyeDPI klasörü içerisinde service_remove.bat var, ona tıklayıp silebilirsin. Sonra yeniden başlat hallolur.

Olmazsa güvenli mod'da ağ bağlantısız şekilde aynı işlemi tekrarla, olacaktır.
 
GoodbyeDPI klasörü içindeki "WinDivert.dll" ya da "WinDivert64.sys" dosyası silmeni engelliyor. Klasör içindeki "remove_service.bat" dosyasını yönetici olarak başlatıp, enter bas. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp, her şey tamamen açılmadan önce klasörü sil.
 
Son düzenleme:
Zamanında GoodbyeDPI yüklemiştim. Şimdi kullanmıyorum. Silmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl sileceğim?
GoodbyeDPI klasörü içindeki "WinDivert.dll" dosyası silmeni engelliyor. Klasör içindeki "remove_service.bat" dosyasını yönetici olarak başlatıp, enter bas. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp, her şey tamamen açılmadan önce klasörü sil.
İş Windivert'e kalırsa @TheMaZi'nin dediği gibi... o zaman şöyle yapılır:
  1. GoodbyeDPI'ın içindeki tüm dosyaları silmeye çalış, birini sildirtmeyecek; Windivert64.sys
  2. Windows tuşuna bas, arama yerine cmd yaz, çıkan komut sistemini Yönetici/Administrator olarak çalıştır, sorarsa evet de
  3. sc query windivert + enter, STATE kısmında "Running" yazıyorsa sildirmez,
  4. sc stop windivert + enter, STATE kısmı "Stopped" olacak
  5. CMD'î exit yazarak kapatabilirsin
  6. GoodbyeDPI klasörünün içindeki Windivert64.sys'yi silebiliyor olman gerek artık.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı