FACEIT "System is missing important Windows Security" uyarısı veriyor

Z1yxKiiro

Yoctopat
Katılım
13 Ocak 2026
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
FACEIT oynamak istiyorum ama FACEIT'in anti cheati your System is missing important Windows Security diyor. Bunun hakkında birkaç araştırma yaptım Windows 10'u güncelledim, anakarttan Secure Boot açın falan var vs. lakin ASUS p8p67le anakart kullanıyorum. Secure Boot istiyor ama yok.
 
foto1.png


foto2.png


Windows arama yerine sistem bilgisi yazıp fotoğraf paylaşır mısın? Bir de faceitten gelen hata bilgisi fotoğrafını.
attım görseller böyle efendim çözümü var mıdır
 
Anladım sağ olun

Peki hocam kusuruma bakmayın aklımda takılan birkaç soru daha var BIOS güncellemesi sonrası Secure Boot ve UEFI açılıyor mu? Ona göre BIOS'u güncelleme fikrim var ve nereden güncelleyebilirim?
 
Anladım sağ olun.

Peki hocam kusuruma bakmayın aklımda takılan birkaç soru daha var BIOS güncellemesi sonrası Secure Boot ve UEFI açılıyor mu? Ona göre BIOS'u güncelleme fikrim var ve nereden güncelleyebilirim?

Hocam BIOS eski sürüm önce sistemi UEFI yapmanız lazım. Ardından BIOS güncelleyebilir ve Secure Boot açabilirsiniz sanırım. Dediğim gibi bunları yapsanız bile açılmama ihtimali var.



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı