AresSalamanca
Yoctopat
- Katılım
- 17 Ocak 2026
- Mesajlar
- 14
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Cevabınız için çok teşekkürler.Pullsarı duymuştum ama performansı bu sayıdığım ikisinden daha kötü olduğu söylendi o yüzden bu ikisini karşılaştırmıştım.
Sorduklarınız hakkında bilgim yok, ama bunu biliyorum gayet iyi.
@AresSalamanca, dediğim gibi diğerleri için bir şey diyemeyeceğim, bunu termal pad yerine ekran kartında kullanmıştım, başarılı sonuç verdi.
20 Gram yeter mi sizce peki ?İyileşme sağladı diyemeyiz çünkü padler ölmüştü, fabrika verilerine yaklaşık bir derece verdi, kart çok kalın pad kullanıyorsa 1 şişe yetmeyebiliyor bilginiz olsun.
@AresSalamanca, 2.5 mm, 3 mm pad kullanıyorsa çok kalın PuTTY uygulamak gerekiyor, yetmiyor, ama 1/1.5 mm pad kullanıyorsa yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.