İlk oyunu sevmiş biri olarak bu oyundan da çok keyif aldım. Herkese hitap etmese de bence haksız yere eleştiriliyor. Sinematik anlatımı, akıcı ve refleks tabanlı dövüş sistemi, film gibi sahne geçişleri, etkileyici grafikleri ve güçlü atmosferiyle kısa ama yoğun, sanatsal bir deneyim sunuyor. Hikayesi beklediğimden derin, sunumu ise kusursuz ve bu kalitede bir deneyim arayanların kesinlikle şans vermesi gereken bir oyun.
Oyunu çok yakın zamanda bitirmiştim. Kesinlikle alınır ve oynanır.
Bitirdiğimde yazdığım düşüncelerimi alıntılayayım.
![]()
Bitirdiğim oyun: Senua's Saga: Hellblade II - 79/80
Oyun: Senua's Saga: Hellblade II Oynama süresi: 10 saat Tarih: 26.12.2025 Saat: - Hedef: 79/80 Not: Bitirdiğim an blog güncelleyemediğim için şu an kademeli olarak notlarımdan açıyorum. Düşüncelerim İlk oyunu sevmiş biri olarak bu oyundan da çok...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.