Yurt dışından Tangzu WAN'er II siparişi ve vergi süreci hakkında

@ext.salihh sağolun hocam en iyisi ben Türkiye'den alayım.
Kesinlikle. Birde onu söylemeden edemiyecem ben normalde hep tam ses oynardım ilk iem kulaklıgım oldu waner 2. Ses seviyesi gerçekten çok güzel tam ses kullanmıyorum yüzde 80 falan kullanıyorum cs valo da. Eq ayarı vardı bide hazırda eger yapmak istersen yardımcı olurum.
 
@fassieq @ext.salihh hocalarım ben de Tangzu'dan WAN'er sipariş etmeyi düşünüyorum. Vergi konusunda sürpriz bir gelişme yaşadınız mı? Sipariş sürecinde sıkıntı oldu mu?

Ben alırken herhangi bir vergi ödemedim ama yakın zamanlarda bir arkadaşım aldı 1000 lira gibi bir vergi çıkmış sanırsam bu yurt dışı 30 euro gümrük vergisi muhabbetinin kalkmasından ötürü, wraithten alıp geçin hocam aman aman bir fiyat farkı yok zaten hatta daha ucuza geliyor.
 
Ben alırken herhangi bir vergi ödemedim ama yakın zamanlarda bir arkadaşım aldı 1000 lira gibi bir vergi çıkmış sanırsam bu yurt dışı 30 euro gümrük vergisi muhabbetinin kalkmasından ötürü, wraithten alıp geçin hocam aman aman bir fiyat farkı yok zaten hatta daha ucuza geliyor.
kafasına göre vergi yazdıklarını düşünmeye başladım artık vergi yazılan fiyat bile farklı aynı ürün aynı firma aynı kargo niye bana 600 arkadaşınıza 1000 tl geliyor vergi çok garip
 
Wan'erin vergi olayı yüzünden Türkiye fiyatıyla aynı paraya geldiğinden ve alacağım ilk iem olmasından dolayı farklı alternatiflerine yöneldim. Bu sırada da Aliexpress'ten 460 liraya (11 dolar) (vergiyle beraber) bulduğum mikrofonlu KZ EDC PRO'yu sipariş verdim. 1-8 Şubat teslim diyor, 6 Şubattan önce gümrükten geçer diye umuyorum. Linsoul'da bile vergisiz fiyatı 15 dolar olduğundan baya ucuza geldi. Artık yükseltmek istediğimde Türkiye'den Truthear Zero falan alırım diye düşünüyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı