Cherry sağlamlık konusunda alabileceğiniz en kötü araçtır. Cherry kısmına lütfen bulaşmayın.
Kaza anında kemer kopması, Airbag açmaması gibi rezillikleri var.
Hocam, C5 Aircross'ların boyasında kronik var (Eski makyajsız kasalarında) makyajlanınca düzeldi.
Rakipleri
Tucson
2008 ve 3008
Kadjar
Captur
Arona
Tucson benzinli, yalıtımı zayıf
2008 1.2 PureTech yağlı kayış 3008 içi daha dar C5'e göre ağırlık avantajından bir tık daha seri o. Ama C5'in konforu yok.
Kadjar, geniş ama iç ortamı çin plastiği gibi.
Captur, hem arka yaşam alanı dar hem plastiği öyle.
Arona Kronik DSG sorunlu, 1.0 TSİ istiyor hem benzinli olması dezavantaj.
C5'in piyasasıda canlı.
Ama bu C5'lerin en son kasası hybrit ve benzinlisi var. Ondan uzak durun o saatli bomba. En mantıklısı bu.
Üç-dört ay SUV araç bakmaktan kafayı yediğim dönemler oldu.
Chery'de kaza yapınca airbag desen açmaz, kemerleri kopar kronik cam tavandan su alması var. Ekranları TAB-3 gibi, birde görgüsüz aracı gibi anılıyor. Niye? Arabaya o kadar para veriyorsun hipersonik teknolojide sunmuyor sadece büyük. Saklama alanları da küçük.
C5'de torpito ve kolçak içi saklama alanı soğutması vs'de var.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-bakimli-cam-tavan-ozel-renk-1295900556/detay Hocam bu Shine Bold, en full tüm donanımlar var KM'yi beğenmediyseniz Shine bakarsınız. Shine ile Shine Bold arasında aşırı bir fark yok.