Gamesir Nova Lite 2 alınır mı?

Gecikme konusunda konuşmuştuk hatırlıyorum, bu kullanıcının şartlarına bağlı. Kunpeng 20 kolu ile Nova 2 Lite kolu aynı şartlarda karşılaştırıldığında bunu kabul edebilirim, fakat bu kullanicilara bagli bir test sonucu verisi. Kunpeng 20 TMR stick olmasi ile hem daha hassas, daha verimli oluyor, FPS oyunlarında bu yarar ve çok iyi bir avantaj demek, triggerlerinin kısa olması da bunun için zaten. FPS oyunlari için KunPeng 20 tercih edilebilir gayet de.

Hocam peki sence 8BitDo Ultimate 2C Wireless mı daha iyidir yoksa GameSir Nova Lite 2 mi?
Nova 2 Lite daha iyi.
 
Bu kullanıcının şartlarına bağlı.
O zaman kullanan herkeste aynı durum mevcut. Hangi şartlarda gecikme azalıyor? Dongle'ı direkt dibimize çektiğimizde mi azalıyor? Kişisel olarak kendimde kullandığım bir gamepad. Dongle direkt olarak önümde ve gecikmeler hiç iç açıcı değil. (Şu anda aktif olarak kullanmıyorum.)

Nova Lite 2 ile benzer fiyatlarda asla bakılmamalı.
 
O zaman kullanan herkeste aynı durum mevcut. Hangi şartlarda gecikme azalıyor? Dongle'ı direkt dibimize çektiğimizde mi azalıyor? Kişisel olarak kendimde kullandığım bir gamepad. Dongle direkt olarak önümde ve gecikmeler hiç iç açıcı değil. (şu anda aktif olarak kullanmıyorum.)

Nova Lite 2 ile benzer fiyatlarda asla bakılmamalı.

Pek sorun yaşayan kullanıcıya rastlamadım, gecikme problemli kol da denk gelme sansi var tabii, dediğim gibi aynı ortamda, aynı şartlarda test edilmedikçe bunu bilemezsin, bir sürü etken olmus oluyor burada. Kağıt üstünde daha iyi bir kol var iken Nova 2 Lite almak mantıklı değil, dedigim gibi stick olarak daha üstün bir gamepad, TMR stick buyuk avantaj.
 
@wfezilla, 5 arkadaşta da aynı gamepad mevcut çevremde. Hepsinin gecikme değerleri Nova Lite 2'ye ciddi oranla daha yüksek.
 
@wfezilla, bizim özellikle gamepad deneyen bir arkadaşımız var. 11 adet gamepad bulunuyor elinde. Nova Lite 2 aldırıp 2 ürünü de denettireyim. Kendisi FPS oyuncusu ve KunPeng'den pek memnun değildi. FPS oyunları için Blitz 2 kullanıyor aktif olarak. Bu arada sırf FPS için Blitz 2 öneririm. :D
 
8BitDo Ultimate 2C ile Nova Lite 2 arasında kalıp Nova Lite 2 tercih ettim. Yaklaşık 40 saat kullandım. 3 ya da 4 kere şarj ettim sanırım. Biraz fazla geldi. Onun dışında sorun yok, gayet güzel.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

  • Technopat Haberler

    Yeni konular

    Geri
    Yukarı