Oyunda tüccarların eşyalara verdiği fiyat sıralaması, Novigrad = Oxenfurt > Skellige > velen diye gidiyor. Yani en iyi fiyatı Novigrad ve Oxenfurt'takiler, en kötü fiyatı da velen'dekiler veriyor; Skellige ikisinin ortası.
Ayrıca tüccarlar, türüne göre onları ilgilendiren eşyaları daha yüksek fiyattan alıyorlar. Yani bi' mücevheri tüccara sattığınız fiyat ile demirciye sattığınız fiyat farklı (tüccarlar daha fazla veriyor).
Yani mümkünse Toussaint'e gelene kadar eşyalarınızı Novigrad ve Oxenfurt'ta satmaya çalışın. Bi' şeyler satmak için DLC'yi beklemenize gerek yok, ana oyunda çulsuz gezmenize değmez.
Satmaya değer herhangi bi' itemi
zulaya atarak ileride satmak üzere bekletebilirsiniz.
Bi' şeyleri satarken en iyi verim için silahları ve rünleri demircilere, zırhları ve glifleri de zırhçılara satın.
İkisi de özünde demirci olsalar da oyunda "blacksmith" ve "armorsmith" diye ikiye ayrılıyorlar; Blacksmith'ler silahları daha yüksek fiyattan alıyorken, Armorsmith'ler de zırhları daha yüksek fiyattan alıyor.
İhtiyacınız olmayan simya malzemelerini simyacılara satabilirsiniz. Hayvan derisi/postu, değerli taş, mücevher ve diğer geri kalan her şeyi de tüccarlara satın, ıvır zıvırlara onlar iyi fiyat veriyor.
At ekipmanlarını ister demircilere, ister zırhçılara satabilirsiniz. İkisi arasında fiyatlar fark etmiyor, tüccarlardan daha yüksek fiyata alıyorlar ama.