Rehber Sorgu paneli nedir? | Ekstralar

k0zm1k

Centipat
Katılım
21 Haziran 2024
Mesajlar
405
Makaleler
1
Çözümler
4
[2026] Sorgu Paneli - Ekstralar [2026]

->
Yazılış Tarihi : 2026-02-01
-> Yazar : k0zm1k

Giriş Konuşması

Merhabalar, bugün sizlere daha önceki rehberim de anlatmadığım konuları burada derleyip anlatacağım. "Sorgu Paneli Rehberini" yaptıktan sonra çoğu kişi forumda "Sorgu Paneli" ile ilgili konu açmamaya başladı. Yani gerçekten de bu rehber insanların işine yaramış. Ama hala bazı arkadaşlar o rehber de değinmediğim konular üzerinden açmaya devam ediyor. Olabildiğinde hızlı sorularına cevap bulmaları için sizler için kısa bir rehber hazırladım. Önceki rehberim de bulamadığınız konuları burada bulabilirsiniz.

Önceki Rehber:


Önemli Notlar:

  • Bu yazı tamamen insanları bilinçlendirilmek amacıyla herkese açık bir şekilde "rehber" olarak yazılmıştır.
  • Bu Rehber de değinmediğim konuları sizler rehberin altına düşünce & önerilerini yazabilirler. Ayrıca bu rehberin ve önceki rehberin yayılması ve daha fazla insana ulaşması için "Sorgu Paneli" başlığı ile yazılmış bütün gönderilerin altına bu rehberin ve önceki rehberin linkini paylaşabilirsiniz.

Moderatörler için not: Önceki rehberimi tekrar düzenleyemediğim için böyle ekstra bir konu açıyorum. Sizden bu konunun silinmemesini ve önceki rehberimi düzenleme hakkımı geri vermenizi rica ediyorum. 2 rehberin de kalması şahsi fikrime göre daha iyi olacaktır.

Evet, değerli abilerim, ablalarım ve kardeşlerim bugün sizlere sorgu paneli hakkında ekstra bilgiler edinebileceğiniz yeni rehberim ile karşınızdayım.

Sorgu panelinde hangi bilgilerimiz mevcut?

  • Önceki rehber de bulunan bütün maddeler,
  • Türkiye de bulunan bütün Eczanelerin konumları & detaylı bilgileri
  • Türknet kullanıcıların detaylı bilgileri
  • Adidas kullanıcıların aldığı ayakkabılar & satın alım geçmişleri
  • Cr@ftrise oyuncuların şifre & e-postaları
  • Adınını veremiyeceğim bir kaç yerli e-ticaret firmasının kullanıcı verileri de sızdırıldı
  • Codeway Dijital kullanıcılarınının bir kısmının verileri sızdırıldı
  • Tag kullanıclarının küçük bir kısmının verileri(Bundan çok emin değilim)
  • Köfteci Yusuf kullanıcıların verileri & kullanıcıların satın alım geçmişleri
Buna benzer ancak daha az bir kısmı etkiliyen bir sürü sızıntı daha yaşandı 2025-2026 aralığında. Burada yazan bilgiler her sorgu panelinde bulunmuyor. Bu bilgileri elde etmek diğer devlet kaynaklı sızıntılara göre daha zor olduğundan dolayı. Büyük ihtimalle siz burada olan sızıntılardan çok rahatsız edilmezsiniz. Ancak Cr@ftrise & Turknet için bu durumu söyleyemem.

Yasal uyarı: Bazıları iddiadan ibarettir.

Sorgu panelinde bulunan veriler ne kadar güncel?

Devlet verilerinin çoğu 2025 ilk çeyreğine aitken şirketlerin sızıntıları genellikle 2025 son çeyrek ve 2026 ilk çeyreğine ait. Bazı veriler API cinsinden yani sürekli aktif bir şekilde güncellenen şekilde olabiliyor. Bunlar her gün güncel oluyor. API kapanmadığı sürece her zaman en güncel veriye erişebiliyorlar. Vesikalar çoğunlukla API olur. Ancak son zamanlarda API'ler yok.

Sosyal Medya hesaplarıma sorgu paneli üzerinden ulaşabilirler mi? (WhatsApp, Galeri, Telegram, Youtube, Instagram, Facebook, X vb...)

Evet, burası önemli bir kısım. Bu yüzden burayı dikkatlice okumanızı rica ediyorum.

Çoğu panellenen insan kendisini panelleyen kişinin Sosyal medya hesaplarına erişim sağlayabileceğini düşünüyor. Sorgu paneli ile aşağıda listelediğim hiç bir verinize kesinlikle ama kesinlikle ulaşamazlar/erişemezler/göremezler.

  • WhatsApp mesajları, fotoğraflar, videoları ve WhatsApp'ınız da bulunan her şey.
  • Galeriniz de bulunan fotoğraf, video ve Galeriniz de bulunan her şey.
  • Telefonuz da bulunan fotoğraflar, videolar, dosyalar ve Telefonuzda bulunan her şey.
  • Google hesabınız ve Google hesabınıza bağlı bütün servisler ve o servislerde bulunan verileriniz.
  • Sosyal medya da bulunan hesaplarınız.
  • E-devletiniz.
ve buna benzeyen klişe şeyler.

Ayrıca:

Anlık konumunuza ulaşamazlar, cihazlarınızı dinleyemezler, sizi izleyemezler.

Ancak: Eğer ki karşınızda ki kişi yazılımdan anlıyorsa, yetenekliyse, kafayı size taktıysa, ve sosyal medya hesaplarınızın şifresi çok kolaysa Instagram, Youtube, X, Facebook, Google gibi hesaplarınızı çalabilirler. Ayrıca WhatsApp & Telegramı belirli yöntemlerle ele geçirebilirler. Ancak şifrelerini güçlü yaparsanız bir de üzerine 2 faktörlü doğrulama kullanırsanız bütün hesaplarınızda o zaman asla çalamazlar. Önerim 2 faktörlü doğrulamayı E-postanıza bağlamak. Telefon numarasına gelen doğrulama kodları çok güvenilir olmuyor. En iyisi 2 faktörlü doğrulamayı e-postaya bağlamak.

Son Sözler

Sorgu paneli ile alakalı neredeyse bütün soruları cevapladığımı düşünüyorum. Eğer ki cevaplamadığım bir konu kaldıysa bu konu ile alakalı. Önceki sorgu paneli rehberimin altına veya bu rehberin altına sorununuzu detaylı bir şekilde yazabilirsiniz.

Bu rehberi & önceki rehberi olabildiğinde "Sorgu paneliyle" alakalı sorusu olan herkese yardımcı olma amacıyla paylaşabilirsiniz. Görüşmek üzere🔥

- k0zm1k -
 
Son düzenleme:
[2026] sorgu paneli - ekstralar [2026]

->
yazılış tarihi: 2026-02-01
-> yazar: K0zm1k.

giriş konuşması

Merhaba, bugün sizlere daha önceki rehberim de anlatmadığım konuları burada derleyip anlatacağım. "sorgu paneli rehberini" yaptıktan sonra çoğu kişi forumda "sorgu paneli" ile ilgili konu açmamaya başladı. Yani gerçekten de bu rehber insanların işine yaramış. Ama hala bazı arkadaşlar o rehber de değinmediğim konular üzerinden açmaya devam ediyor. Olabildiğinde hızlı sorularına cevap bulmaları için sizler için kısa bir rehber hazırladım. Önceki rehberim de bulamadığınız konuları burada bulabilirsiniz.

önceki rehber:


önemli notlar:

  • Bu yazı tamamen insanları bilinçlendirilmek amacıyla herkese açık bir şekilde "rehber" olarak yazılmıştır.
  • Bu rehber de değinmediğim konuları sizler rehberin altına düşünce & önerilerini yazabilirler. Ayrıca bu rehberin ve önceki rehberin yayılması ve daha fazla insana ulaşması için "sorgu paneli" başlığı ile yazılmış bütün gönderilerin altına bu rehberin ve önceki rehberin linkini paylaşabilirsiniz.

moderatörler için not: Önceki rehberimi tekrar düzenleyemediğim için böyle ekstra bir konu açıyorum. Sizden bu konunun silinmemesini ve önceki rehberimi düzenleme hakkımı geri vermenizi rica ediyorum. 2 rehberin de kalması şahsi fikrime göre daha iyi olacaktır.

Evet, değerli abilerim, ablalarım ve kardeşlerim bugün sizlere sorgu paneli hakkında ekstra bilgiler edinebileceğiniz yeni rehberim ile karşınızdayım.

sorgu panelinde hangi bilgilerimiz mevcut?

  • Önceki rehber de bulunan bütün maddeler,
  • Türkiye de bulunan bütün eczanelerin konumları & detaylı bilgileri.
  • TurkNet kullanıcıların detaylı bilgileri.
  • Adidas kullanıcıların aldığı ayakkabılar & satın alım geçmişleri.
  • Cr@ftrise oyuncuların şifre & e-postaları
  • Adınını veremiyeceğim birkaç yerli e-ticaret firmasının kullanıcı verileri de sızdırıldı.
  • Codeway dijital kullanıcılarınının bir kısmının verileri sızdırıldı.
  • Tag kullanıclarının verileri.
  • Köfteci Yusuf kullanıcıların verileri & kullanıcıların satın alım geçmişleri.
Buna benzer ancak daha az bir kısmı etkiliyen bir sürü sızıntı daha yaşandı 2025-2026 aralığında. Burada yazan bilgiler her sorgu panelinde bulunmuyor. Bu bilgileri elde etmek diğer devlet kaynaklı sızıntılara göre daha zor olduğundan dolayı. Büyük ihtimalle siz burada olan sızıntılardan çok rahatsız edilmezsiniz. Ancak cr@ftrise & Turknet için bu durumu söyleyemem.

yasal uyarı: Bazıları iddiadan ibarettir.

sorgu panelinde bulunan veriler ne kadar güncel?

Devlet verilerinin çoğu 2025 ilk çeyreğine aitken şirketlerin sızıntıları genellikle 2025 son çeyrek ve 2026 ilk çeyreğine ait. Bazı veriler API cinsinden yani sürekli aktif bir şekilde güncellenen şekilde olabiliyor. Bunlar her gün güncel oluyor. API kapanmadığı sürece her zaman en güncel veriye erişebiliyorlar. Vesikalar çoğunlukla API olur. Ancak son zamanlarda API'ler yok.

sosyal medya hesaplarıma sorgu paneli üzerinden ulaşabilirler mi? (WhatsApp, galeri, Telegram, YouTube, Instagram, Facebook, X vb...)

Evet, burası önemli bir kısım. Bu yüzden burayı dikkatlice okumanızı rica ediyorum.

Çoğu panellenen insan kendisini panelleyen kişinin sosyal medya hesaplarına erişim sağlayabileceğini düşünüyor. Sorgu paneli ile aşağıda listelediğim hiçbir verinize kesinlikle ama kesinlikle ulaşamazlar/erişemezler/göremezler.

  • WhatsApp mesajları, fotoğraflar, videoları ve WhatsApp'ınız da bulunan her şey.
  • Galeriniz de bulunan fotoğraf, video ve galeriniz de bulunan her şey.
  • Telefonuz da bulunan fotoğraflar, videolar, dosyalar ve telefonuzda bulunan her şey.
  • Google hesabınız ve Google hesabınıza bağlı bütün servisler ve o servislerde bulunan verileriniz.
  • Sosyal medya da bulunan hesaplarınız.
  • e-Devlet'iniz.
Ve buna benzeyen klişe şeyler.

ayrıca:

Anlık konumunuza ulaşamazlar, cihazlarınızı dinleyemezler, sizi izleyemezler.

ancak: eğer ki karşınızda ki kişi yazılımdan anlıyorsa, yetenekliyse, kafayı size taktıysa, ve sosyal medya hesaplarınızın şifresi çok kolaysa Instagram, YouTube, X, Facebook, Google gibi hesaplarınızı çalabilirler. Ayrıca WhatsApp & Telegram'ı belirli yöntemlerle ele geçirebilirler. Ancak şifrelerini güçlü yaparsanız bir de üzerine 2 faktörlü doğrulama kullanırsanız bütün hesaplarınızda o zaman asla çalamazlar. Önerim 2 faktörlü doğrulamayı e-postanıza bağlamak. Telefon numarasına gelen doğrulama kodları çok güvenilir olmuyor. En iyisi 2 faktörlü doğrulamayı e-postaya bağlamak.

son sözler

Sorgu paneli ile alakalı neredeyse bütün soruları cevapladığımı düşünüyorum. Eğer ki cevaplamadığım bir konu kaldıysa bu konu ile alakalı. Önceki sorgu paneli rehberimin altına veya bu rehberin altına sorununuzu detaylı bir şekilde yazabilirsiniz.

Bu rehberi & önceki rehberi olabildiğinde "sorgu paneliyle" alakalı sorusu olan herkese yardımcı olma amacıyla paylaşabilirsiniz. Görüşmek üzere🔥

- k0zm1k -

2 tane konum vardi @Gereksiz Eleman adli hocami boğaltmistim ama sizin demenizlede anlamis oldum hocam elinize saglik.
 
@k0zm1k hocam benim konuyada bakar misiniz Çözüldü: Panel ile galeriye erişebilirler mi? dün X de gordum iste videoda var hatta halen daha ayni kafada devam ediyor bir bakar misiniz?
Baktım hocam. Dediğim gibi bu şahıslara kanan şahıslar özelden onlara yazıyorlar. Ardından bunlar da Sorgu panellerinin linkini veriyor ve üye kazanıyorlar. Yada direkt virüslü bir link veriyorlar çok gerçekci görünen. Ardından onların cihazında ne varsa çalıp tehtid ediyorlar.

Hocam bu arada uyarmam gerekiyor. Iploggerler piyasada çok dolaşmaya başladı. youtube . com yazıyor tıkladığınızda karşı tarafa IP bilgileriniz elde ediyor. IP ile de Adres sorgu atıp. Adresten T.C'nizi bulabiliyorlar. Bu yüzden çok dikkat etmeniz gerekiyor.
 
Baktım hocam. Dediğim gibi bu şahıslara kanan şahıslar özelden onlara yazıyorlar. Ardından bunlar da sorgu panellerinin linkini veriyor ve üye kazanıyorlar. Ya da direkt virüslü bir link veriyorlar çok gerçekçi görünen. Ardından onların cihazında ne varsa çalıp tehdit ediyorlar.

Hocam bu arada uyarmam gerekiyor. IP Logger'ler piyasada çok dolaşmaya başladı. YouTube.com yazıyor tıkladığınızda karşı tarafa IP bilgileriniz elde ediyor. IP ile de adres sorgu atıp. Adresten T.C'nizi bulabiliyorlar. Bu yüzden çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Zaten dikkatliyim hocam link atarlarsa direkt engelliyorum (gelmiyor ama)engellerim direkt. Ve ek olarak da link degilde key veriyorlarmis sozde.

@k0zm1k hocam telegram botunu Vİp yapiyorlar sozde key ile.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı