F87 Pro almayı düşünüyorum çünkü Türkçe keycaps ve boyut olarak istediğim şekilde olduğu için. Onun harici switch olarak, kalite olarak fark var mıdır?
Atama vs. yapmam onun harici başka problemi var mı sence ?F87Pro kullanıyorum her şeyinden memnunum fakat uygulamadan herhangi bir tuşa başka bir tuş atarsanız Windows tuşu veya virgül tuşu çalışmamaya başlıyor. Bir de klavyeye yumruk atmayın biraz dayanıksız. Ben vurdum PCB'de çatlak oluştu herhalde bakır tellerin içinde. Açtım klavyeyi altına destek koydum fıstık gibi çalışıyor şu an![]()
F75 kullanıyorum aşırı memnun kaldım. Kalite olarak ben çok farkı olduğunu düşünmüyorum. Renk boyut vs göre değerlendirebilirisin.F87 Pro almayı düşünüyorum çünkü Türkçe keycaps ve boyut olarak istediğim şekilde olduğu için. Onun harici switch olarak, kalite olarak fark var mıdır ?
Atama vs. yapmam onun harici başka problemi var mı sence?
Oyun modu ve ofis modu var. Oyun modunu açarsan klavye ışıklarını ayarlıyorsun ofis modunu ayarlarsan ses açma kapama yapıyorsun. O diyenler galiba manuel hiç okumuyorlarBence yok hocam. Şarjı da gayet iyi bayağı uzun gidiyor. En hızlıda ve en yüksek ışık şiddetinde çalıştırmama rağmen. Ben şahsen klavyelerde knob u çok seviyorum ama direkt Windows'un sesini kısıyor diyorlar F75'teki için.
Oyun modu ve ofis modu var. Oyun modunu açarsan klavye ışıklarını ayarlıyorsun ofis modunu ayarlarsan ses açma kapama yapıyorsun. O diyenler galiba manuel hiç okumuyorlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.