Dijital oyun mağazalarına Türkiye'de temsilci bulundurma zorunluluğu geliyor!

Bu gerçekten büyük bir saçmalık. Yasaklayınca adam sanki gelip senin ülkende temsilcilik mi açmaya muhtaç. Tek başına senin bakanlıklarından devlet bütçenden daha fazla geliri var adamın niye gelsin ki afedersin mallar mı? Sen yasaklarsan ve yasakladığınla kalırsın halkın acı çeker.

Doğrusu yapılması gereken böylesine güçlü yatırımcıların büyük platformların Türkiye’de temsilciliklerinin bulunmasını hatta ofislerinin bulunmasını istiyorsan gelişmiş ülkelerde olduğu gibi teşvik verirsin. Tehditle hiçbir yere varılmaz.

Kaldı ki anayasamızda tanımlanan Türkiye cumhuriyeti laik bir hukuk devletidir tanımından çıkarak devleti ahlaki dini bir kuruma çeviremezsin sen vergini alıyor musun buna bakarsın adam vergisini ödüyorsa kanunlara uygun davranıyorsa onun dışında idari yaptırım uygulamanın halkı cezalandırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.
 

Şuna bir bakıverin ya, bu zihniyet şu an başta. 🤣

1769928395404.png


Bunu bu konuda daha önce paylaşmıştım, tekrardan atayım. Görmeyenler vardır elbet. Görün ki kısıtlamayı getirmeye çalışanlar nasıl bir zihniyete sahipler. Görün ki bunların her şeyleri yalan dolanla bahanelerle dolu.

Şu görselde God of War olmaması her seferinde güldürüyor.
 
Ağır haykırdım bu ne böyle ya 😃. Buraya eklememişler ama Minecraft'ta islamofobi arkadaş. Domuz eti yiyoruz ve bu oyunun normal bir şeyi, demek ki bunu normalleştiriyor (!). Ya abi ben bunları okuyunca aklıma nygma geldi o da Call of Duty için benzer şeyler demişti eskiden 😃.

Kaanflix'in eski videosu vardı gereksiz duyar diye. Biri de çıkıp şey yazmış tavuk göğsüne azıyorum deyip din duyarı kasmıştı. Bunu da gördük. Yani ne biçim bir kafa yapısı var anlayamıyorum. Üzülecek yerde gülme tutuyor bizi.
 
Bizi de yasaklasınlar ev hapsi gelsin. Bu ne ya böyle hepimiz bozulmuşuz 😃

Kadınlar 0-1 hayat. Türkiye de oldukları için 0-2. kadınlar banlansın. Erkekler küpesiz ve saçı sakalı düzgün olacaklar (¡)


Köyüne geri dön şef. Köyünün sana ihtiyacı var. Yapma eyleme banlattırma kendini.

Bu tür paylaşımların altında hala savunanlar var. Hangi akılla bu savunmacı mesajları yazıyorlar anlayamıyorum. Şimdide yaş kısıtlamasını savunuyorlar. Olmalıymış, haklıymış vs. gibi nedenler. Bu olayın 1 gün dahi gündemden düşmemesi gerekiyor.

Gündemden düşersek yandık demektir. Değiştiremeyiz bu kafa yapısını ve bu kafa yapısı yüzünden hep kaybeden biz oluyoruz. Bugün oyuna yarın sosyal medyaya diğer gün internete en sonunda özgürlüğümüze.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı