Steam 5 mb/s indirme hızı 35 Kbps'ye düştü

NErsevin

Megapat
Katılım
2 Ekim 2016
Mesajlar
111
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar normalde 5mb/s'de indiriyorum ama artık 35 Kbps'lere kadar düşüyor. Superonline'yi aradım bir sorun göremiyorlar. GPT disk kullanımı dedi ama o da nizami gözüküyor.

image-1770126984066.jpg


IMG_20260203_171349.jpg


Neden böyle oluyor?
 
Bende şu an aynı sorunu yaşıyorum. Acaba genel bir internet kısıtlaması mı mevcut?
Şuan speed test verilerim olması gerektiği gibi. 3 gündür 2 GB şeyi indiremedim.

Sanmıyorum. Kablolarınızın ömrü dolmuş veya hasar görmüş olabilir mi? Kabloyla bağlıysa tabii.

Müşteri hizmetlerine, bu problemi sizin oradan yazılımla çözmeniz imkansız dedim. Çünkü Speedtest verileri oyunlardaki ms' değerlerinde bir sorun yok. Servis çağırabilir misiniz dedim. Biz burada modemde bir sinyal hatası göremediğimiz için teknik desteği anca ücretli yollarız diyor. Bende kablolardan şüpheleniyorum. Çok fazla yağmur yiyen bir yerde binadan kablolar sarkıyor ve eski. Bende TurkNet'e geçip o parayı kuruluma veririm onlarda temiz bir kablo çeker diye düşündüm bir şey yapmadım şu anlık.

Edit; bazı forumdaki kullanıcılarda aynı dertten muzdarip. Muhtemelen BTK bant daraltması uyguladı ve biz bunu bilemiyoruz.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı