QNB bankası iyi midir?

Garanti çok övülüyor hocam bilginiz var mı iyi bir banka mı? Hesaplardan kesinti yapıyorlar fln diye duymuştum.

Yıl sonunda hesap kullanım kesintisi vs. olduğuna dair iddialar görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum.
Yani kredi kartı aidatı belki yükseknolabilir onun dışında bilgim yok duymadım ben zaten vadesiz kullanıyorum.
 
Teşekkür ederim cevaplarınız için 😊

Garanti'ye bulaşmayın komisyon bankacılığının suyunu çıkarır onlar, saçma sapan paralar tahsil etmeye çalışırlar ve çok agresiftirler. Tokatçılığın yüzsüzce yapılan halinin adıdır. İş Bankası kenarda varsa yanına bir tane de Yapı Kredi World Card yerleştirin yeter.
 
Garanti'ye bulaşmayın komisyon bankacılığının suyunu çıkarır onlar, saçma sapan paralar tahsil etmeye çalışırlar ve çok agresiftirler. Tokatçılığın yüzsüzce yapılan halinin adıdır. İş Bankası kenarda varsa yanına bir tane de Yapı Kredi world Card yerleştirin yeter.

Yapı Kredi nasıl hocam? Memnun musunuz?
 
2. banka olarak Yapıkredi veya Vakıfbank öneririm, çünkü World'ün taksit kapmanyası tıpki Maximum gibi oldukça geniş.

Benim İş bankasından sonraki bankam Vakıfbank mesela.

Yapıkredi bana limit vermediği için kapattırmıştım.
 
QNB kullanıyorum ve arayüzü olsun, kartı olsun aşırı kötü. Bir kere uygulamadan oluşturulan sanal kartlar hiçbir şekilde çalışmıyor, hiçbir yerde geçmiyor. İkinci olarak arayüzü çok karışık, her 3 temassız işlemden sonra işlemi reddediyor, onun çetelesinimi tutucağım ben?

Tek iyi yanı uygulama içinde müşteri desteği olması, Akbank daha iyidir diye düşünüyorum.
 
2. banka olarak Yapı Kredi veya VakıfBank öneririm, çünkü World'ün taksit kapmanyası tıpki maximum gibi oldukça geniş.

Benim İş Bankası'ndan sonraki bankam VakıfBank mesela.

Yapı Kredi bana limit vermediği için kapattırmıştım.

Hocam ben de galiba Yapı Kredi'yi ikincil banka olarak kullanacağım son kararım olarak teşekkür ederim 🙏🏻 😊
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı