Logitech G733 gerçekten kötü mü?

Bütçe
6-7k

Seekio

Decapat
Katılım
26 Kasım 2023
Mesajlar
181
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Razer Barracuda X ve BlackShark V2 HyperSpeed deneyip elmacık kemiğime ve kulağımın altına ağrı yaptığı için iade etti. M belki de ben büyümüştüm ama bilmiyorum. En önceliğim konfor olduğun için geçen mağazada dolaşırken G733 denedim. Kısa bir süre ve taktığım an yokmuş gibi hissettirdi ve aşırı rahat geldi almayı düşünüyordum ama forumda kısa bir gezindikten sonra insanlar mikrofonun rezalet olduğunu ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu yazmış. Ben baktığımda kalitesi yeterli gelmişti ama almadan önce tekrar bir incelemek istedim gerçekten söyledikleri kadar kötü mü? Ve eğer öyleyse alternatif olarak ROG pelta ve HyperX Cloud 3 Wireless düşünüyorum ama gene ağrı yapmaları konusunda endişeliyim. Gider denerim herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mikrofonu kötü yapısı görünüm pilsan kamyon oyuncak plastiği gibi zaten geri dönüşüm malzemelerden yapmışlar. Üstüne fiyat absürt pahalı o modelde şarj süresi daha az vs vs pelta çok daha iyi bir seçenek.
 
Mikrofonu kötü yapısı görünüm pilsan kamyon oyuncak plastiği gibi zaten geri dönüşüm malzemelerden yapmışlar. Üstüne fiyat absürt pahalı o modelde şarj süresi daha az vs. Pelta çok daha iyi bir seçenek.

Aslinda kalitesi bana aşırı kotu gelmedi gerci evet fiyatina gore biraz az kalıyor ama istememin sebebi kulak pedleri kafami neredeyse hiç agritmadi. Rahatlik acisindan almak istiyordum aslinda. Kulak pedi farkli olarak onericeginiz baska kulaklik varmi peki?
 
Aslinda kalitesi bana aşırı kotu gelmedi gerci evet fiyatina gore biraz az kalıyor ama istememin sebebi kulak pedleri kafami neredeyse hiç agritmadi. Rahatlik acisindan almak istiyordum aslinda. Kulak pedi farkli olarak önereceğiniz baska kulaklık var mı peki?

ROG pelta alın. Kendi fiyatındaki tüm rakiplerinden daha iyi. Ayrıca gayet rahat.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı