Polinom, Parabol, ikinci dereceden denklem ve eşitsizlikler konuları için toplu fasikül alınmalı mı?

Baktım birisi 25 net birisi 32 açıkçası pek iç açıcı değil ama çok konu eksiğim vardı o zamanlar biyoloji ve fizikten o açıklarımı kapattım şuan yapsam sanırım 35'i geçerim.


Hocam aslında okulda matematik ve kimya hocamız dışındaki hocalardan pek verim aldığım söylenemez elimden geldiğince evden kendim destekliyorum. Okulda da süremi uyumaya ve konuya göz ucuyla bakmaya ayırıyorum evde geç saatlere kadar da çalışıyorum öyle bir sistem kurdum hatta 2 sene önce bile burda konum vardı bir abla demişti kafama da yatmıştı o günden beri öyle.
11. sınıfta bu bilinçte olmaniz takdire şâyan. Allahın izniyle guzel işler cikaracaksiniz hocam.
 
Eyvallah hocam cansınız, sizin durumlar nedir stresi atlattınız mı mezuna mı bıraktınız?
Sorduğunuz için sağ olun hocam, mezuna biraktim evet. Mezun bilinci bambaşka ama mezun boşluğu daha da başka. 4 gun ogleye kadar dershaneye gidiyorum onun harici komple zaman bana ait. Değerlendirmesini bilene mukemmel aslinda.
 
Sorduğunuz için sağ olun hocam, mezuna biraktim evet. Mezun bilinci bambaşka ama mezun boşluğu daha da başka. 4 gun ogleye kadar dershaneye gidiyorum onun harici komple zaman bana ait. Değerlendirmesini bilene mukemmel aslinda.
Kaç k'dan bıraktınız hedef neydi bu arada?
 
Kaç k'dan bıraktınız hedef neydi bu arada?
50k'dan biraktim. Hedefim Ankara'da makine okumak. Hatta ODTÜ'de okumak. Yazınki ben kesin olarak odtu gozuyle bakiyordum ama her şey istediğin gibi olmuyormuş gormuş oldum, psikolojik bazi sorunlar yaşadim. Ama bugunume şükür geride kaldi hepsi. Şu an idare ediyorum ve toparlanma aşamasindayim, hakkimizda hayirlisi.
 
50K'den biraktim. Hedefim Ankara'da makine okumak. Hatta ODTÜ'de okumak. Yazınki ben kesin olarak ODTÜ gozuyle bakiyordum ama her şey istediğin gibi olmuyormuş gormuş oldum, psikolojik bazi sorunlar yaşadim. Ama bugunume şükür geride kaldi hepsi. Şu an idare ediyorum ve toparlanma aşamasindayim, hakkimizda hayirlisi.

Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun hocam memnun oldum inşallah siz de hedeflerinize ulaşırsınız yardımlarınız için teşekkürler.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı