bu konularla çk bir ilgim yok ama bence fiziksel al bankanın garantisi yok malının sende olması daha iyi olurYapı Kredi'de şu anda 7100 TL'den satılıyor 6950'den geri alınıyor fiziki altın sanırım 7500TL kaç TL'den geri alınıyor. Bir fikrim yok bankadan almak mı daha mantıklıdır yoksa fiziki mi almalıyım?
Fiziki alsan daha iyi olur bankada al-sat farkı çok. Gerçi güvende kalmasını istiyorsan bankadan al tabii ki ama pek önermem, yapabiliyorsan kuyumcudan fiziki al.
Bankanın satışı ile fizikinin satışı arasında 400TL fark var bir de kuyumcuya aldığım altını satakrende büyük ihtimalle 7500e satıyoda bir 7000 7100e alıyordur çok fazla fark var alış satış arasında bankaya göre.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.