Razer BlackShark V3 vs ASUS ROG Pelta

Nyphral

Centipat
Katılım
17 Ocak 2025
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıktaki iki kulaklık arasında çok kararsız kaldım. Benim için mikrofon biraz önemli, arada rekabetçi oyun girerim, dizi ve müzik için de kullanırım. Yani genel kullanım için 7500 TL bütçem var, hangisini almalıyım sizce?
 
Son düzenleme:
Hocam mikrofonunda gecikme var diyorlar sizde de öyle miydi şans işi mi kronik sorun mu?
Peltanın sesini de mikrofon kalitesini de beğenmedim hocam, tabi zevkler kişiden kişiye değişir ama çok abartıldığını düşünüyorum şahsen. Razer o konuda daha iyi olsa da malzeme kalitesini beğenemedim maalesef, özellikle ülkemizde her şeyiyle 10/10 diyebileceğimiz bir kulaklık bulunmuyor. Yakınlarda teknoloji mağazası varsa gidip test edin, hoşunuza gideni alın. Ya da kargoya gidip gelmeye üşenmem diyorsanız amazondan istediğinizi alıp birkaç gün test edip iade edebilirsiniz.
 
Peltanın sesini de mikrofon kalitesini de beğenmedim hocam, tabii zevkler kişiden kişiye değişir ama çok abartıldığını düşünüyorum şahsen. Razer o konuda daha iyi olsa da malzeme kalitesini beğenemedim maalesef, özellikle ülkemizde her şeyiyle 10/10 diyebileceğimiz bir kulaklık bulunmuyor. Yakınlarda teknoloji mağazası varsa gidip test edin, hoşunuza gideni alın. Ya da kargoya gidip gelmeye üşenmem diyorsanız Amazon'dan istediğinizi alıp birkaç gün test edip iade edebilirsiniz.

Dedikleriniz maalesef çok doğru hocam pelta hakkındaki yorumlarınız için teşekkür ederim V3 alıp test edeceğim. İlerleyen günlerde ürün gelince test edip tekrardan rapor paylaşırım merak edenler için.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı