Bu aralar ne yapıyorsunuz?

Aynen öyle. Genel yapım sebebiyle olabilir oldum olalı milletin ne dediğini hiç umursamamışımdır. Umursuyor olsam böyle olmam zaten, kimin ne dediğini umursamamak güzel bir şey. Hayatınızı kimseye göre şekillendirmeyin.
Bu iş devrime mi gidiyor?
Şaka bir yana hayatımızı kimseye göre şekillendirmemiz gerekiyor.
Çünkü yarın bir gün ortaya aksilik çıkınca sırtımızdan vurulmuşa dönüyoruz.
 
Hocam bu konu benim için sadece istememe meselesi aslında. Çok şükür iradeye sahibim, sadece benim istemem gerekiyor. Örneğin istekliysem 2 hafta fazlasıyla yapıyorum. İsteğim gidiyor hevesim gidiyor ve olay ben de bitiyor. Yani olay rahatsızlık duyma değil de istek gibi ben de.
Hocam iki hafta değil de 21 Gün yapmaya çalışın. 21 günde bu düzeni bir alışkanlık haline getirdiğinizde vücudunuz bu sürece ayak uyduruyor. İsteseniz de kötü bir şey yiyemiyorsunuz. Çaya şeker atsanız o kadar tatlı geliyor ki içemiyorsunuz. Abur cubur tarzı bir şey yiyince bayıyor, fazla yiyemiyorsun. Miden küçülmeye başladığı için de rahatlıyorsun. Bu arada ben 5 öğün yiyorum. :D Kahvaltı, iki ara öğün, öğlen yemeği ve akşam yemeği yiyorum. 124 kilo olduğum içinde 5 litre su içiyorum. Yeşil çay ve kahve de tüketiyorum. 100 Gram'a yakın protein ve 20 gram lif almaya çalışıyorum. Öğünlerimde yeşil yapraklı salatayı eksik etmiyorum. Şuan iyiyim ama buna alışmak için üç ay harcadım. Sonra düzen oturdu.

Maalesef sağlıklı beslenmek baya pahalı olmuş.
 
Bu iş devrime mi gidiyor?
Şaka bir yana hayatımızı kimseye göre şekillendirmemiz gerekiyor.
Çünkü yarın bir gün ortaya aksilik çıkınca sırtımızdan vurulmuşa dönüyoruz.

Sizden hayatınızı yaşantınızı değiştirmenizi isteyen insanları boş verin bence direkt. Tabii kötü alışkanlıklar dışında diyorum bunu, herkesin yapısı farklı. Kimseyi değiştirmeye de çalışmayın, değişmeyin de. Bunu yapmak sizi sadece yorar. Birine göre şekil alırsınız, sonra o başkasına göre şekil alır. Siz de öyle kalırsınız.
 
Hocam iki hafta değil de 21 gün yapmaya çalışın. 21 günde bu düzeni bir alışkanlık haline getirdiğinizde vücudunuz bu sürece ayak uyduruyor. İsteseniz de kötü bir şey yiyemiyorsunuz. Çaya şeker atsanız o kadar tatlı geliyor ki içemiyorsunuz. Abur cubur tarzı bir şey yiyince bayıyor, fazla yiyemiyorsun. Miden küçülmeye başladığı için de rahatlıyorsun. Bu arada ben 5 öğün yiyorum. :D kahvaltı, iki ara öğün, öğlen yemeği ve akşam yemeği yiyorum. 124 kilo olduğum içinde 5 litre su içiyorum. Yeşil çay ve kahve de tüketiyorum. 100 Gram'a yakın protein ve 20 gram lif almaya çalışıyorum. Öğünlerimde yeşil yapraklı salatayı eksik etmiyorum. Şu an iyiyim ama buna alışmak için üç ay harcadım. Sonra düzen oturdu.

Maalesef sağlıklı beslenmek bayağı pahalı olmuş.

2 hafta örnek ya, hani bazen isteğim oluyor 2 hafta bazen 1 hafta o anlamda dedim. Ben o bayma olayını yaşamadım, ama dediğin doğru. Çayı şekersiz içiyorum hala örneğin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı