Doğrudur hocam. Ama bende bir tane kamera var Logitech Brio 100 diye, Logitech alma sebebim kameraya 2000TL üstü para ödememekti ama o bir o kadar da iyi olmasıydı bu arada. En azından F/P diyebilirimHyper X Cloud 3S'de ki sorun bence mikrofon. Mikrofonu baya kötü bence.
Doğrudur hocam. Ama bende bir tane kamera var Logitech Brio 100 diye, Logitech alma sebebim kameraya 2000TL üstü para ödememekti ama o bir o kadar da iyi olmasıydı bu arada. En azından F/P diyebilirimBende son günlerde o kameranın mikrofonunu kullanıyorum. CS'de her zaman info veririm, Steam veya DC sesli sohbetinden insanlarla sohbet ederim ve Logitech G335 kulaklığından kameranın mikrofonuna geçince bile "bazıları daha iyi olmuş" diyor. HyperX Cloud 3S alırsam onun mikrofonunu kullanmam Brio 100'ün mikrofonunu kullanırım.
Büyük ihtimalle yaşamam gibi, tekrar teşekkürlerO zaman sorun yaşamazsınız bence gördüğüm tek şikayet mikrofonuydu.
Hocam bence en mantıklısı bütçeyi biraz daha arttırıp HyperX Cloud 3 s alın. Yakın zamanda deneyimleme fırsatım oldu. CS2 için muazzam bir kulaklık.
Ben bayağı memnun kalmıştım.
Okuyan herkese günaydın ve iyi Sosyaller dilerim. Bende Logitech G335 var ve çok memnunum. Yani hayatım oyunlarla geçiyor, E-Spor'cu triplerine girmesem bile en azından hardcore CS oynuyorum ve rankım 13K. Lakin Logitech G335 alalı 2 hatta belki de 3 yıl olacak. Normalde kendisi kablolu bir kulaklık.
Ben kulaklığımı bir gün değiştireceksem, Bluetooth bağlantılı bir kulaklık alsam aşırı gecikme oluyormuş hatta Wireless'tan bile daha fazla. Lakin benim bilgisayarda zaten Bluetooth yok ve Wireless almak istiyorum. Wireless'te de "kablolu" versiyona göre gecikmesi var ama daha az. Bu aradaki fark rekabetçi oyunları hardcore oynayan birisi için önemli mi? Yoksa aşırı hassas hatta fark edilmeyecek bir fark mı var sadece?
Yanıtın için teşekkürler hoca. Hepsi aşağı yukarı iyi özellikle ilk günlerdeBlackshark V3 net önerim, yeni aldım 2 gün oldu![]()
Best gaming headset 2026
Our top gaming headsets span a range of budgets with wireless, wired, Bluetooth, and surround options from brands like Corsair and Logitech.www.pcgamesn.com
Menteşe sıkıntısı V2 modellerinde, V3 modelleri 2026 yılında çıkan güncel modeller henüz öyle bir sıkıntısı yok, düzeltildi diye biliyorum.Yanıtın için teşekkürler hoca. Hepsi aşağı yukarı iyi özellikle ilk günlerdeAma bu Razer'ın kronik menteşe sıkıntısı varsa sıkıntı yaratabilir baya ben için. Bir aralar Rampage klavye kullanıyordum ve onda da menteşe sıkıntısından dolayı hep servise gidiyordum, kulaklık versiyonunu da yaşamak istemem. Eğer bir kaç aylık deneyimlerini "inceleme konusu" yaparsan daha iyi olabilir gibi hocam. Belki forumda da vardır da senin de ayrıca deneyimlerini okumak isterim zaten hemen almayacağım bir müddet bekleyeceğim.
O zaman ayrıca bakarım gibi. Teşekkür ederim tekrardanMenteşe sıkıntısı V2 modellerinde, V3 modelleri 2026 yılında çıkan güncel modeller henüz öyle bir sıkıntısı yok, düzeltildi diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.