Eski tablet paneli nasıl monitöre çevrilebilir?

Tevfik Enes

Kilopat
Katılım
27 Kasım 2019
Mesajlar
192
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600x
Asus Dual Rx7800xt
16GB Ram
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makine Teknikeri
Selamlar. Elimde eskiden okulda dağıtılan E-TAB4 ekranı var. Maalesef neyle görüntü alabileceğimi bulamadım. Rehber videolardaki kartları da araştırdım ama benim modelimdekini bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Panel kodlarını ekledim.

WhatsApp Image 2026-02-13 at 19.21.29.jpeg

WhatsApp Image 2026-02-13 at 19.21.29 (1).jpeg
 
@Tevfik Enes 2000 sonrası çıkan çoğu donanımı kullandım. Neyle ne yapılabilir biliyorum. Güvenebilirsiniz.

Uygulamanın tutup en son sürümünü kurarsanız tabii ki kurulmayacaktir. Android 4 desteği biteli kaç yıl oldu.

Konudan bağımsız konuşuyorsunuz cihaz eski ve panelini değerlendirmek istiyorum. Eski sürüm indiremiyorum indirsem de kuramıyorum. Cihaz çöp kıvamında anlayacağınız.
 
@Tevfik Enes Paneli nasıl kullanacağınıza dair yol gösterdim siz de kestirip attınız. Doğrudan nasıl görüntü alırsınız onu da bilmediğimi söyledim.

Çöp kıvamında ise çöpe atın o zaman. Yardımcı olamaya çalışanları terslemeniz hoş değil.
Siz tableti nasıl kullanacağımı söylediniz panel ayrı tablet ayrı hocam fotoğraflar üzerinde de panel kodları var. Yanlış anladığınız için üzgünüm terslemedim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı