gördüğüm kadarıyla fazla bilgilisiniz kıskandım, şu yorumdan sonra bu monitörü almazsam size ayıp etmiş olurum.G24F-2 de kullanılan boe LC238-LF4F paneli sorunluydu, aynı paneli kullanan MSI G2412 ve AOC 24G2sp modelleri de kronik sorunlu. Forumlardan şikayetleri görebilirsiniz. G25F-2 de panel CSOT (diğer adıyla TCL) SG2451B03-3 modeliyle değiştirildi. Bilinen bir kronik sorun yok henüz, aynı CSOT SG2451B03-3 panelini KTC H25T7 modeli de kullanıyor.
ah be henüz daha bitmedi sanırsam hala gelebilir istediğiniz ürün saat henüz 21:00Tüh şansa 244F koymamışlar tekrar ama G25F2a koymuşlar haberiniz olsun. İncehesap Gaming gecesi.
@carpenter
MSI MAG 242F 23.8" 200Hz 0.5ms Freesync Full HD Flat Rapid IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bunu da değerlendir bence. 10 da Gaming gecesinde olacak.
@carpenter
MSI MAG 242F 23.8" 200Hz 0.5ms Freesync Full HD Flat Rapid IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com bunu da değerlendir bence. 10 da Gaming gecesinde olacak
Teşekkür ederim bu modeli de inceledim ama nedense G25F2a daha hoş geldi pivot olduğu için, askı vs. ile uğraşmak istemiyorum, 240Hz kelimesi de çok caydırıcı bir sebep, adamsın serhatım.
gördüm bir de şuna baksana https://www.incehesap.com/gigabyte-...k-qhd-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-87372/https://www.incehesap.com/gigabyte-...m-fhd-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-87393/ indirime girdi 5700 TL düştü.
Gördüm bir de şuna baksana https://www.incehesap.com/gigabyte-...k-qhd-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-87372/
alıyorum valla, senin istediğin de olsa iyiydi.Bu seri hakkında bilgim yok ama G25F2A yeterince iş görür bence.![]()
Alıyorum vallahi, senin istediğin de olsa iyiydi.
Alıyorum vallahi, senin istediğin de olsa iyiydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.