Wi-Fi menzil genişletici alacağım, ne önerirsiniz? İnterneti kullanamıyoruz, uygulamaları açamıyoruz ve oyunlarda ping yüksek. Kullandığımız modem ZTE H1601P. Bunu almayı düşünüyorum da sizlere danışmak istedim. Almışken iyi bir şey almak istiyorum.
Öncelikle altyapı, kablo durumunuzda bir sıkıntı var mı eğer yoksa sonra modem router faslına geçin derim.Wi-Fi menzil genişletici alacağım, ne önerirsiniz? İnterneti kullanamıyoruz, uygulamaları açamıyoruz ve oyunlarda ping yüksek. Kullandığımız modem ZTE H1601P. Bunu almayı düşünüyorum da sizlere danışmak istedim. Almışken iyi bir şey almak istiyorum.
Öncelikle altyapı, kablo durumunuzda bir sıkıntı var mı?
Yakınımda mi 4a router var ve openwrt kurulumu ile düşük ping alabiliyor.Hayır, ev içi tesisat kablosunu yeni değiştirdik.
Bu tarz bir cihaz kullanmadığım için bu konuda bir bilgim yok hocam. O yüzden bir öneride de bulunamıyorum.
Wi-Fi menzil genişletici alacağım, ne önerirsiniz? İnterneti kullanamıyoruz, uygulamaları açamıyoruz ve oyunlarda ping yüksek. Kullandığımız modem ZTE H1601p. Bunu almayı düşünüyorum da sizlere danışmak istedim. Almışken iyi bir şey almak istiyorum.
Araştırdım güzel ürüne benziyor. Daha iyisi yoksa bunu alacağım.
Daha iyisi yok ben direk diyeyim bence kafana yattıysa direk al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.