15.000 TL 2K ve 240 Hz'e yakın monitör önerisi

Bütçe
15000 TL
Ben aldım gayet memnunum.

Film izlerken nasıl renkleri canlı mıdır?

Evet.


G65B ile bunun arasında kaldım. Hadi hayırlısı.
 
Film izlerken nasıl renkleri canlı mıdır?
Gayet memnunum kişiye göre değişir. 12 bin ken fiyatı almıştım o zaman parasına göre alınabilecek monitördü kesinlikle
 

Dosya Ekleri

  • IMG_7407.jpeg
    IMG_7407.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 20
@IAaronn curved olması - görüş açıları problem değilse ve tamamen hikaye bazlı oyunlar oynuyorsanız G65B. Ancak karma bir kullanım senaryonuz varsa, yani hem rekabetçi hem hikaye bazlı oynuyorsanız M27Q2 QD benim tercihim olurdu.

Ayrıca 5070 Ti modern oyunları DLSS + MFG ile 4K'da halleder gibi. İmkanınız varsa M27UP almak bence daha mantıklı.
 
@IAaronn Curved olması - görüş açıları problem değilse ve tamamen hikaye bazlı oyunlar oynuyorsanız G65B. Ancak karma bir kullanım senaryonuz varsa, yani hem rekabetçi hem hikaye bazlı oynuyorsanız M27Q2 qd benim tercihim olurdu.

Ayrıca 5070 Ti modern oyunları DLSS + MFG ile 4K'da halleder gibi. İmkanınız varsa M.27up almak bence daha mantıklı.

Karma bir kullanımım var sadece hikayeli oyun oynuyorum diyemem M27UP cazip geliyor fakat keşke 1080p yerine 2K destekliyor olsaydı DLSS karşı ön yargım var o paralara çıkabilirim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı