Saatlerce gidecek oyun önerisi

Bütçe
Bütçede problem yok

R1eques

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2022
Mesajlar
935
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar selam. Sizlerden saatlerimi gömebileceğim, dışardayken işim varken eve gitsem de oynasam diyebileceğim oyun önerileri istiyorum.

Strateji oyunlarını seviyorum. Yeni çıkan veya eski de olsa pek duyulmamış oyunları önerebilirsiniz.

Diablo ıve merak sarmıştım ama pek anlayamadım. Yani karakter kasıp sezon bitince sıfırdan aynı şeyleri yapmak gibi algıladım. Bu konuda yanlışsam düzeltip veya bu tarz oyunlarda önerebilirsiniz.

Aslında sizlerden genel olarak strateji, hayatta kalma, karakter geliştirme gibi konuları olan oyunlar istiyorum ama bana bilinen oyunları önermezseniz sevinirim. Mesela ETS 2, Crusader Kings III, Hearts of Iron IV gibi genel olarak bilinen oyunları istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Imposible creatures (bir şans ver), The Long Dark (günlerce oynarsın)

Imposible creaturese baktım da kanka bayağı eski duruyor ya onu oynayacak gücü bulamam gibi :D

The long darktada yeterince zaman geçirdim teşekkür ederim.

Kindom come deliverance öneririm, 1. oyununu oynadım 2. daha iyi diyorlar.

Kanka denedim de pek beni sarmadı ya eğlenemedim.

Mount and Blade modlarla beraber yıllarımı gömdüğüm ve asla sıkılmadığım oyun.

Arada girip günde 5-6 saat oynayıp çıkıyorum kanka yeni oyun lazım bana :D

Mesela Terra invicte diye bir oyun çıkmış konusu hoşuma gitti deneyimlediğimde zor geldi çözemedim iade ettim sons of Conquest'i gördüm ama denemedim aranızda oynayan var mı?
 
Torchlight 2, Titan Quest 2, Frostpunk 1-2, grim dawn, endless Legend, Don't Starve, anno serisi, humankind. Bunlara bir bak.

Kanka söylediğin oyunlardan Titan Quest 2 endless Legend bir dikkatimi çekti ama birkaç sorum olacak.

Titan Quest 2'nin Diablo IV veya Path of Exile serisinden farkı ne

Endless Legend Civilization tipinde bir oyunsa pek keyif alamam gibi kanka ilk oyunu varmış bende bir indirip yarın deneyimleyeceğim bu iki oyun hakkında biraz bilgi verir misin?
 
Kanka söylediğin oyunlardan Titan Quest 2 endless Legend bir dikkatimi çekti ama birkaç sorum olacak.

Titan Quest 2'nin Diablo IV veya Path of Exile serisinden farkı ne

Endless Legend Civilization tipinde bir oyunsa pek keyif alamam gibi kanka ilk oyunu varmış bende bir indirip yarın deneyimleyeceğim bu iki oyun hakkında biraz bilgi verir misin?
Endless legend civ tarzı (biraz değişik). Titan Quest, Grim Dawn da diablo tipi oyunlar ama diablo gibi metadır, sezondur öyle şeyler yok; rpg game ikisi de. Torchlight serisi de öyle aslında. Canavar kesip gelişiyorsun, farklı buildler, farklı ırklar vs. Forstpunk oynamadıysan tam bu havaların oyunu. Hem strateji hem de oyunun atmosferi inanılmaz içine çekiyor. Don't starve'ı tek başına ya da arkadaşlarınla oynayabilirsin. Onun da çok değişik bir atmosferi var. Tam kış oyunu.
 
Endless Legend CIV tarzı (biraz değişik). Titan Quest, grim dawn da Diablo tipi oyunlar ama Diablo gibi metadır, sezondur öyle şeyler yok; RPG game ikisi de. Torchlight serisi de öyle aslında. Canavar kesip gelişiyorsun, farklı Build'ler, farklı ırklar vs. forstpunk oynamadıysan tam bu havaların oyunu. Hem strateji hem de oyunun atmosferi inanılmaz içine çekiyor. Don't Starve'ı tek başına ya da arkadaşlarınla oynayabilirsin. Onun da çok değişik bir atmosferi var. Tam kış oyunu.

Kanka Frostpunk ve dont Strave'i deneyimledim aslında kafama takılan bu Diablo IV de olan sezon mantığı Diablo'da mesela ayda bir karakterimiz mi sıfırlanıyor ve bu Titan Quest'te bu durum yok mu yoksa bile nereye kadar süren bir oyun süresi var.
 
Kanka Frostpunk ve dont Strave'i deneyimledim aslında kafama takılan bu Diablo IV de olan sezon mantığı Diablo'da mesela ayda bir karakterimiz mi sıfırlanıyor ve bu Titan Quest'te bu durum yok mu yoksa bile nereye kadar süren bir oyun süresi var.
Klasik rpg hocam. Görevleri yapa yapa, haritayı aça aça gidiyon, final bossunu kesiyorsun bitiyor işte ana hikaye.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı